18. aug. 2011

Checkmate nails

Prøvde meg på et lite negldesign i dag. Ble ikke helt fornøyd, og syns rosafargen kunne vært sterkere. Men men.. Selvgjort er velgjort, er det noe som heter!

















Så noen som hadde limt på sånne flak med trykk på (juks), så jeg tenkte jeg kunne jo prøve å finne på noe selv... Såklart det ikke blir like rett og ryddig, men det får nå være så..

Haha, jeg er søt!..

Eeehm...

Hva syns du?


- Lynn Helen

2 kommentarer:

  1. Kul negelakk mønsteret så bra ut selv om du sier det ikke ble det:P

    lite bilde nr 2 tror jeg må stjele det^^ du så skikkelig søt ut på det <3

    -Simond

    SvarSlett
  2. Det var interessant Lynn, jeg synes du skulle gjort noe mer ut av det siden du var i gang.. hva med å tegne inn brikkene i neglene også som "bonden" "hesten" "løperen" "dronningen" "kongen" slik at det ble en helhet i det.. eller at du tok et bilde av hendene dine som spilte sjakk eller noe sånt.. det hadde vært kult.. slik at det hele blir flettet mot et tema..

    Mitt beste tips til deg er at du gir deg selv utfordringer som nærmest virker umulig slik at du har noe å strekke deg til... Dermed så gir det deg nye resultater som overrasker deg og oss andre.

    For jeg synes det er gøy å se det du lager og det kreative du får frem, og at du er selvlært er ganske så utrolig. Viser at du er født med kreative evner, som bare skriker etter å gjøre mer.. og derfor oppfordrer jeg deg til å pushe deg selv litt mer..

    For min del så vet jeg det bor mer i Jaqalynn, men du må ta deg tid til å gjøre det.. hopp over de 2-3timer prosjektene og ta heller et 6-8timers prosjekt og dokumenter hele greia til det minste detalj..

    Godt eksempel på et 100% resultat er Avatar makeupen din, der viste du klasse, mange jeg har vist din avatar makeup til har blitt veldig imponert.. Så jeg savner at du blåser huet av oss med tålmodighet og nøyaktighet..

    Og som space makeupen din.. LOVED it..
    jeg likte også Kiwi selv om du ikke var fornøyd med den heller.. men det er smak og behag.. det viktigste for deg er konstruktiv kritikk for å gjøre deg til enda flinkere enn det du er..

    Jeg kunne ha skrevet.. Kjempeflink blabla.. men det hjelper ikke deg noe særlig :) .. det vet du selv..

    Så stå på Lynn, forsett med det bra arbeidet du gjør, og lov meg i hvertfall at du setter av en søndag til et heftig prosjekt du starter med fra morran til langt på kveld.. det hadde vært supa-cool :D

    SvarSlett