3. okt. 2017

London, England: Dag 5

Siste dagen i London: Fredag 22 September.

Denne dagen startet som normalt, med unntak av at koffertene ikke så ut som de var eksplodert utover hotellrommet, i og med at vi hadde pakket dem klar dagen før. Vi sjekket ut, spiste en frokost og dro deretter rett mot London Eye igjen.



Dette var jo siste muligheten, så da måtte vi jo gripe den.






Planen deretter var å dra tilbake igjen til Heddon Street for å prøve atter en gang og stikke en tur innom denne is- baren, som jeg har nevnt tidligere, siden den skulle være åpen igjen denne dagen. Uheldigvis viste det seg at de ikke tok i mot gjester før senere på kvelden, så da ble det ingenting. Bedre lykke neste gang.

Endte med å spise en lunsj i nærheten istede. Det var jo likegreit å få litt mat i kroppen før vi skulle på en lang reise hjem.


Deretter var det rett til hotellet for å rekke taxien vi hadde bestilt. Denne gangen tok taxituren 2,5-3 timer til flyplassen pga rushtrafikk og ulykke, når den normalt skulle ta litt over 1 time.. Kjempefestlig. Vi ble litt stressa på flyplassen pga dette, men så viste det seg at flyet uansett var nesten 1 time forsinket. 

Ble sen kveld, men kom oss vel hjem etter en kjempekoselig og vellykket tur!
Kommer film fra turen også i nærmeste framtid!

2 kommentarer:

  1. Ble jo en koselig siste dag, på tross av at vi ikke fikk vært på Is-baren ^^
    Va gøy å være i London eye. Synes alle bildan derfra va stilige :D Fin utsikt ^^

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, var synd med is-baren, men får prøve igjen en annen gang. Så bilder fra isbaren på instagram her om dagen, den ser stilig ut så har lyst å dra dit en gang uansett ^^

      Det så faktisk ikke ut som du hadde det så gøy når vi var i London Eye xD haha.

      Slett