19. jun. 2017

Platanias, Kreta: Dag 7-8

God kveld!

Tok litt tid før jeg kom i gang med det siste fra Kreta- turen vår, men her er det omsider.
Disse bildene er fra torsdag og fredag (25-26. Mai).

Den nest siste dagen, sto vi opp og spiste frokost og deretter tok buss inn til Chania rundt kl 10. Vi tenkte nesten vi måtte se byen. Jeg har jo vært der en gang tidligere, men det er jo 9 år siden, så den er jo uten tvil ikke helt det samme som da, men jeg kjente meg igjen visse plasser.Vi ble i alle fall gående rundt i gatene og ned mot havnen. Gikk innom litt butikker og handlet litt på veien.


En typ isbar hvor de hadde masse spennende smaker (mye mer enn det som er på bildet), så jeg endte opp med en bueno- milkshake som var kjempegod!
Vi endte opp å bli med på en liten båttur i båt med glassgulv, noe som igrunn var veldig overvurdert i forhold til opplevelsen. Så for meg at omtrent hele gulvoverflaten skulle være i type glass, men det viste seg å være bare et lite område (delt i 4 små ruter) midt i båten og med rekkverk rundt.
Men det var en koselig tur forde. Var og med en dykker som matet fisker for å lokke dem. Jeg var jo faktisk ganske uheldig ene gangen da jeg sto å lente meg over rekkverket mot åpen sjø. Hørte plutselig noe som datt ned i vannet, og jeg fikk helt vondt i meg da jeg oppdaga det var de splitter nye solbrillene mine (var blitt så glad i dem). Heldigvis fikk dykkeren det med seg og plukket dem opp til meg.


Etter båtturen satt vi oss ned ved en restaurant/bar og fikk i oss litt mat og drikke.Patrik bestilte også en stor dessert, som egentlig var veldig god. Tydeligvis veldig mektig da, så han klarte ikke spise opp alt. Dette var en typ vaffel- sak med bueno- smak. 


Vi ble gående litt mer rundt i gatene og tilbake mot bussterminalen vi kom fra for å returnere mot Platanias. 


Vi gikk jo en helt annen vei enn vi kom fra og var litt usikker på hvilken retning vi skulle for å finne bussterminalen, men vi fulgte magefølelsen.. Sjekket et tidspunkt på google maps og fant ut at vi var like i nærheten. Jeg var egentlig ganske imponert av oss selv på det tidspunktet. 

Vi var tilbake i Platanias rundt kl 20.30, så vi hadde vært i Chania i rundt 9 timer. Kvelden endte med noen drinker på vår faste plass. 
Denne kvelden ble jeg spurt hva jeg ville ha, og jeg var igrunn veldig usikker og sa til bartenderen at han skulle overraske meg, så lenge den var søt i smaken. Han tok visst ufordringen på strak arm og ga meg denne - som ble en favoritt! Jeg visste ikke navnet på den først, men tror jeg fant det ut dagen etterpå, for denne skal jeg definitivt drikke når jeg en gang drar tilbake. 

Så kom avreisedagen. Syns egentlig det var ganske trist å stå opp og pakke sammen ting og sjekke ut av hotellet. Det var i alle fall slik vi startet dagen, og hadde egentlig en ganske rolig dag videre. Vi gikk bare rundt i gatene, sjekket ut noen butikker og barer og spiste middag på et tidspunkt. På kvelden gikk vi tilbake mot hotellet og ned til stranden en siste tur for å ta litt bilder i kveldssolen. 
Resten av kvelden før vi skulle ta buss til flyplassen - brukte vi på Jørgen Bar - vår standard plass. Ble sittende der et par timer, og sa farvel til bartenderene vi hadde fått god kontakt med. Vi hadde absolutt ikke lyst til å reise derfra noen av oss. Var vel to eller tre av bartenderene som insisterte på å ta en god-tur-hjem-shot med oss, så jeg og Patrik drakk faktisk rundt 4-5 gratis shotter hver i løpet av kort tid pga det. 

Så var det rett tilbake til hotellet og hente bagasjen, så hadde vi litt tid så Patrik bestilte et par express- drinker rett før vi skulle ta bussen. Drinken jeg fikk da var så god, men rakk knapt å drikke halvparten før bussen ankom, noe jeg syns var utrolig synd.. Få minutter etter vi var kommet oss på bussen begynte jeg faktisk å gråte, fordi jeg syns det var trist å reise hjem. Syns faktisk det var skikkelig fælt å komme hjem etter denne turen. 

Gleder meg virkelig til den dagen vi skal ut å reise igjen, som forhåpentligvis ikke er så lenge til. 
Igjen, tusen takk for en kjempefin tur, kjæresten min! Elsker deg, Patriken minsin!

2 kommentarer:

 1. Kjempefine og koselige bilda :D ser ut som en veldig bra plass å feriere på ^^ glede mæ til æ skal dit xD Likte spesielt det bildet rett etter desserten til Patrik. Va bare noe med lyset og sånt som va fint ^^
  Får så lyst å reise når æ ser sånne her bilda xD glede mæ til London ^^

  Skjønne godt at det va trist å reise derfra :/
  No glede æ mæ til å se film derfra :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi jaaa, koste meg jo gløgg ihjel!! Vil tilbake NÅ!! xD
   Ja, syns og lyset var veldig fint på det bildet, kveldssol <3 :D
   Gleder meg og til London ^^

   Tenkte jeg kan begynne på filmen i morgen, så legger nok ut iløpet av uka :D

   Slett