14. jun. 2017

Modelsown paletter: Colour Chrome og Holochrome

Fikk en pakke i posten i går, som jeg bestilte på torsdag. Dette er et palett som jeg kom over for sikkert rundt ett år siden eller noe lignende, men så er det blitt glemt litt bort. Falt meg plutselig inn forrige uke å bestille det, i tilegg fant jeg et annet jeg likte. Var vanskelig å bestemme seg for ett av dem, så da bestilte jeg likegodt begge to. 

Det palettet jeg i utgangspunktet ville ha, var Colour Chrome- palettet fra Modelsown.


Designet i seg selv er stilrent og nydelig - og palettet inneholder og 10 nydelige kremskygger.


1. Platinum.

2. Electrum.

3. Rose Gold.

4. Pure Gold.

5. Nickel. 6. Iron Oxide.

7. Emerald.

8. Superior.

9. Pewter.

10. Slicked. 


Det andre palettet jeg kjøpte er også fra Modelsown og heter Holochrome. Så stilige farger på designet, digger det! Også 10 kjempefine skygger!


1. Luster.

2. Vivid.

3. 3D.

4. Matte Brown.

5. Matte Black. 6. Opaline.

7. Prismatic.

8. Nacreous.

9. Deep Sea.

10. Luminous. 


Kjøpte også med en lipgloss fra holochrome- kolleksjonen. Det kommer ikke godt fram på bildene, men det er holografisk glitter i den. 2 kommentarer:

 1. Åh så fine!!! :D fikk også lyst på dem no xD ende vel opp med å bestille dem en gang xD likte spesielt designet på det andre palettet, men likte begge to veldig godt helhetlig ^^
  Lipglossen ser og fin ut :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jaa, de er fine :D
   Haha, regna nesten med du kom til å få litt lyst på dem xD Skyggene på colour chrome palettet er mer pigmenterte da, men nå har ikke jeg testet holochrome palettet skikkelig enda.

   Slett