4. jul. 2016

Godsaker fra Kicks og Lindex

God kveld! 

I dag har jeg vært i Åsane sammen med Viveka. Skulle dit hovedsakelig bare for å kjøpe noen flere esker til å pakke pga flytteforberedelser, men så fant vi på at vi sku dra dit sammen og da ble det en tur på kjøpesenteret også. Var på IKEA og biltema og, men der kjøpte jeg bare esker, så det er ikke så spennende. 

Har jo vært uten penger over lengre tid nå, så har ikke hatt råd til å kjøpe nesten noe som helst, så har gått rundt med diverse mangler. Derfor kjøpte jeg noen ting i dag, som jeg trengte + noen ting som jeg kanskje ikke direkte trengte, men har leeenge hatt lyst på. 


Ny foundation. 
BOBBI BROWN - Skin Foundation Stick i fargen 00 / Alabaster. 
Skulle egentlig ha flytende, siden den jeg har igjen snart er tom. Har vel klart å tømme to andre jeg hadde en del igjen i, i løpet av den perioden jeg har vært uten penger. Fikk god hjelp hos den hyggelige damen på Kicks til å finne riktig tone, siden det er fryktelig vanskelig å finne riktig tone for meg. Det ble til slutt en foundation stick. Blir spennende å prøve ut skikkelig!


Ny primer, av samme type som jeg har kjøpt tidligere. 
KICKS - Mattifying primer. 
Hadde to tuber av denne, som egentlig var tomme. Så meg nødt til å klippe dem opp og skrape ut resten og ha i en liten boks, siden jeg ikke kunne kjøpe ny. Det gikk helt tomt i dag. MAX FACTOR - Facefinity compact foundation i fargen 01 / Porcelain. 
Ville også ha en pudderfoundation, siden jeg bruker det omtrent daglig. Har et stort magasin med pudderfoundation fra GloMinerals, men det er alt for stort å ha med seg når man reiser og slikt, så da er det kjekt med noe mindre som dette.

ANASTASIA - Glow Kit / Gleam.
Denne hadde jeg kanskje ikke bruk for, men den var så peeen! Fire utrolig fine, skimrige puddere, som er kjempefint som highlightere. 

Kjøpte meg også noen nye BH- er på Lindex. Gikk egentlig inn dit for å kjøpe en billigere pudderfoundation enn det de hadde på Kicks, men så de hadde 3 for 2 på undertøy. Jeg har bare 2 BH- er som er behagelig eller i orden, så måtte ha noen nye som jeg takler å gå med. Enkle, men fine! Likte spesielt godt detaljen bak på den grå :) 2 kommentarer:

 1. Har lyst å prøve den foundation stilken som æ har sagt tidligere ^^ Skulle nesten fått prøvd din og sjekka om æ like den dekkevne-messig, den blir nok uansett for litt lys for mæ, men greit å sjekke konsistens osv på huden fordet :)
  Har aldri prøvd kicks sin primer men den e vel ganske lik smashbox sin ^^

  Og æ like også glow-kitet skikkelig godt, lyst på en dag *_* fint shimmer :D
  Tenkte jo gå på sephora i Italia å kjøpe sminke. Vet ikke om dem har den der men, får vel en del Anna fin sminke der iallefall. Har lyst på chocolate bar øyenskyggepalettet ^^

  Likte best den grå byen pga det bak, men alle e jo fin :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, blir spennende å prøve den på ordentlig imårra :D
   du kan sikkert prøve den, men du trenger vel ikke legge over hele ansiktet. Så burde du jo heller ikke påføre i asniktet rett fra sticken egenglig pga hygiene. Men vet ikke hvor enkelt det er med en kost..

   Ja, kick sin er omtrent det samme som smashbox. Jeg hsr bfukg begge to og har ikke mefka noe forskjell på dem.

   Ja glow kitet var fiiint :D du finner sikkrrt myd spennendd sminke i italia. Dyns du kan kbøpe italia gave til meg derfra, haha xD hadde vært koselig xD

   Å, ja, du menef det palettet som ser ut som en sjokoladeplate, sant? Jeg har og lyst på den ;P

   haha, den grå byen ja xD men ja, liker det på dn måte best jeg og, siden den er litt mer zpesiell.

   Slett