13. jul. 2016

Frisørtime og ny telefon

I dag har jeg endelig fått vært hos frisøren og fått klipt meg litt. På bildene ser det egentlig ikke ut som det er tatt så mye, men det er tatt mellom 5-7 cm, så det er en del.. Det kjennes i alle fall mye ut. Men det var deilig å få klipt det, kjennes mye sunnere, tjukkere og lettere ut.

Før og etter
Også har jeg fått ny telefon i dag, da den jeg hadde her om dagen fikk noen hakk i skjermen og dermed var touchfunksjonen plutselig defekt. Dro rundt på Vestlandet på jakt etter ny samme dagen, men ingen hadde inn den jeg skulle ha så ble nødt å bestille på nett hjem til mamma. Bestilte i fargen korall, selvom jeg i hovedsak ville ha hvit, men de var utsolgt for den overalt så da ble det denne, men var fin den også! 

Kan imidlertid ikke bruke den foreløpig da det viser seg at jeg må ha nanosim, mens jeg har microsim. Men har nå bestilt nytt, og kan heldigvis hente på en Narvesen, så da blir det gjort iløpet av kvelden. 


4 kommentarer:

 1. Ser egentlig ikke særlig forskjell nei :p bortsett fra at du hadde mer krølla på før-bildan. :p men du merke nok mer forskjell som du skriv ^^ når æ drar til frisøren like æ å gjøre noe så det blir en stor forskjell ellers syns æ det blir bortkasta penga x)

  Fint du har fått ny tlf endelig :D fargen va jo fin også selv om æ ville hatt en mer nøytral farge sjøl. Men når man bruke cover har det ikke mye å si uansett :p

  SvarSlett
  Svar
  1. Jaa, men det er stor forskjell xD det syns bedre på bildene forfra enn bak. Der syns det hvor langt ned håret rekker i forhold til etter klippen. Men ja, jeg vil jo egentlig gjøre en større forskjell, men jeg tør liksom ikke klippe av for mye :P Men kunne godt blitt klipt enda litt kortere forsåvidt.

   Syns den fargen var fin jeg, finere enn forventet. ^^

   Slett
 2. Har du naturlig fall eller rett hår ?:) var vertfall knall fint !:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for kommentar ^^
   Har naturlig fall, men bildene til venstre er fra flette. Har litt mer diskre fall, men bildene til høyre er det mindre fall enn jeg naturlig har. Men tusen takk! ^^

   Slett