12. jul. 2016

De siste dagene... og dagene som kommer

God kveld!

De siste ukene har det vært full pakking, tømming og vasking av leiligheten, så nå er det omsider gjort ferdig, så nå er vi foreløpig faktisk husløs fram til 1. August. Jeg begynte å kjøre til Toten i ni- tiden i går tidlig, mens Patrik fortsatt er på Vestlandet og jobber ei uke til før han tar ferie og kommer hit.
Jeg kom faktisk ikke fram til Toten før rundt 23- tiden i går, når det normalt tar mellom 6-8 timer å kjøre (inkludert pauser). Grunnen til det er fordi at jeg plutselig ikke fikk brukt girene, girspaken var plutselig helt løs. Snakk om uflaks!! Derfor ble jeg stående i Gudvangen i rundt 6 timer fra det skjedde til det var ordnet.
Bilde fra Gudvangen pga kjedsomhet.

Måtte vente noen timer på hjelp, og deretter noen timer på å finne feilen og fikse, som faktisk viste seg å bare være en skrue som var løs, noe jeg mistenkte. Måtte under bilen for å feste den igjen, så måtte få noen med utstyr til å løfte opp bilen.

Men jeg kom meg i alle fall videre etterpå uten problemer! Så i dag har jeg faktisk hjulpet mamma å klippe plenen, noe som antakelig ikke hadde skjedd om ikke jeg hadde kommet med det utsagnet "Plenen ser ut til å trenge en klipp" - dermed gikk mamma og fant fram gressklipperen. Så har jeg fått vasket bilen skikkelig utenpå og inni.

Et bilde jeg tok på veien, da jeg så dette - som jeg tror er en perlemorsky, selvom det også kan se ut som regnbue?

I morgen skal jeg til frisøren omsider. Er ikke helt sikker på hvor mye jeg vil klippe av enda, men har noen ideer. Vi får se hva som skjer der. Farge håret skal jeg også gjøre iløpet av denne uken, men det gjør jeg hjemme. Blir i alle fall deilig å få gjort noe med håret nå, er utrolig lei. Er sjelden jeg får gjort noe med det, har vel vært kun èn gang hos frisøren på 5 år, utenom at jeg ble stusset litt av ei jeg gikk i klasse med på frisørskolen.Bare for å ha noen bilder som er litt relevant. Her har jeg på meg en parykk som Viveka hadde bestilt.  I ettertid så jeg at jeg hadde den litt høyt opp, kunne godt trukket den litt lenger ned i ansiktet + at den ser skjev ut. Haha. 
Men likte på en måte stilen (luggen blant annet) og fargene. Syns jeg kledde fargen ganske godt, så fikk nesten lyst å farge noe lignende, men det blir nok ikke med det første. 

Kommer nok et innlegg i løpet av morgendagen etter frisørtimen! 

3 kommentarer:

 1. Fint bilde fra Gudvangen, e stilig med tåke :D

  Og veldig kjipt du ble ståanes der så mange tima :/ men va jo veldig bra det va en så liten feil og du kunne kjøre videre. :)

  Ellers syns æ også du kler de fargan på parykken veldig godt :D Spesielt den kalde tonen innerst mot ansiktet :D Synes du skal farge det sånn og få lugg og kortere hår ^^

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk ^^
   Ja, er hovedsakelig den fargen på toppen jeg tenkte på, men så er jeg glad i lilla og ^^

   Slett
 2. Hmm, vanskelig å si om det e regnbue eller ka det e. Va litt vanskelig å se på bildet xD Men fint iallefall ^^

  SvarSlett