26. apr. 2016

Nye sko og kåpe

Har fått en del pakker i posten i det siste, men har nesten ikke lagt ut noe av det. Her er dog to par nye sko, og ei kåpe som jeg har fått den siste tiden.

Har lenge hatt lyst på noen sko som passer til den blå kåpa mi, men har liksom aldri funnet noe, før jeg kom over disse.


Disse var ikke helt 100% de heller, litt feil blåfarge, men ellers så var det perfekt med gulldetaljene, siden det også er på kåpa. 

Fikk et par andre sko forrige uke også. Disse har jeg hatt lyst på en stund, men passet bra å kjøpe de nå siden jeg manglet noen helt enkle sko som jeg kunne bruke ute i litt regnvær uten å bli gjennomvåt. Syns i alle fall de er veldig søte. Har brukt dem noen ganger nå, så de bærer preg av det.


Til slutt enda ei fin kåpe, som også er kjøpt fra Dresslilly.com - samme stedet som den blå kåpa er fra.
3 kommentarer:

 1. Likte skoan :D Dem passa veldig godt til kåpa også ja. Blir et fint antrekk ut av det :D Likte godt den hælen på dem. Det æ kanskje likte minst med dem e leopardmønsteret inni (men det synes jo ikke så godt når man bruke dem uansett så det har lite å si) og smileyan, syns ikke det passa helt inn, men det e jo egentlig en bagatell. Synes dem e veldig stilig uansett ^^

  Og de andre skoan og kåpa like æ jo også godt, siden æ har likens :D Skoan har æ jo i hvit da, som du vet :p Vurdere å kjøpe dem i svart også.. men sålen har blitt så rar i dem æ har, så vet ikke om æ orke. Kanskje se om æ finn dem fra en anna selger isåfall.

  Likte btw det første og siste bildet i den svarte kåpa godt :D Pena ^^

  SvarSlett
  Svar
  1. Jaa, er de tinga jeg likte minst og. Jeg visste jo verken at det var leopard- mønster inni, eller at de kjedene hadde smileys på xD Det syntes ikke på bildene på wish. Syns heller ikke at smileysen passa inn, men det syns jo ikke noe særlig :P Men ellers likte jeg de veldig godt ^^

   Har ikke merka noe rart med sålen i skoa mine enda, og jeg har brukt dem hver dag sida fredag :P

   Aw, takk ^^

   Slett
 2. Åja, æ så at det va smileys på bildan på Wish også :p men så ikke leopardmønsteret på bildan. Men ellers va den veldig fin ja :D

  Åja.. så rart x)

  Np :D

  SvarSlett