16. feb. 2015

Innholdsrik uke og valentinsdagen

God dag.

Det har vært en ganske innholdsrik uke for meg, som jeg tenkte å fortelle litt om før jeg går videre til valentinsdagen.

Forrige mandag hadde jeg en spennende dag.. Oppkjøring, og jeg sto. Har hatt førerkort i en uke nå, og er storfornøyd med det :)

Så litt etter bil den siste måneden også, og fikk kjøpt en dagen etter oppkjøringa.

Var å så på en knæsjgrønn (ganske fæl farge) liten wv polo (1995- mod), som jeg kunne få for 4000,- for selgeren likevel hadde tenkt å vrake den hvis han ikke fikk solgt den, pga ting som måtte fikses på den.

Vurderte den i et døgn, men fant annonse på en annen bil (Toyota carina 1997) som så langt bedre ut, som vi så på dagen etterpå.
Ble den for en ganske billig penge, og er fornøyd med den. God førstegangsbil :)

Så, ganske tidlig dagen etter (onsdag) tok jeg meg kjøreturen fra Toten til Oslo, og skulle finne fram til jobben til faren min på Stovner, bare for å hilse på og vise bilen. Klarte såklart å rote meg litt bort, men fant fram til slutt. Derfra skulle jeg kjøre til Bærum for å besøke min bestemor. Igjen klarte jeg å rote meg litt bort, men fant fram til slutt der og. Brukte så klart ganske mye lengre tid enn antatt på hele turen pga stoppene og rotinga.. Men gikk så fint atte, ble en vellykket dag :) Fant deretter fram hjem til faren min fra Bærum uten problemer :)

Morgenen etterpå kjørte jeg en tur på besøk til søsteren min, og var der noen timer før jeg skulle til flyplassen. Hadde derfor med meg både Ole og Nathaniel i bilen til flyplassen, så Ole kunne kjøre bilen tilbake, og ha den stående parkert der til jeg drar tilbake.
Så det har seg altså slik at jeg nå befinner meg i Bergen, og ja.. Jeg savner bilen min... :P

Hadde ikke sett Patrik på 1,5 måned, så det var veldig godt å se han igjen. Var perfekt også med tanke på valentinsdagen rett rundt hjørnet. Vi gjorde ikke noe spesielt egentlig. Lagde bare middag og dessert hjemme.

Desserten var noe vi fant på Facebook, som antakelig mange har sett. En slags sjokolade- sufflè. Slik så den ut når vi tok den ut av ovnen..

Og etterpå da vi hadde strødd melis over og fylt med vanlijesaus. Da hadde den sunket igjen..

Var egentlig ganske god, men mektig.. Også noen bilder ellers fra kvelden.Lagde også noen personlige lys til anledningen. Ganske fornøyd med disse!
Utenom det, så hadde jeg laget en video til han, med bilder og film fra helt siden vi ble kjent, noe jeg hadde planlagt å gjøre fra starten. Hadde derfor med hensikt satt opp kamera nå og da for å fange noen øyeblikk :)

Det var vel det jeg hadde å fortelle foreløpig.. (som om ikke det er nok..!?) O_o

3 kommentarer:

 1. Gratulere igjen, med førerkort :D Det va skikkelig bra du klarte det da, hadde vært veldig teit om du måtte vente en mnd til liksom! x)
  Og den bilen der så jo mye finere og bedre ut en den grønne du så på ja.. Sikkert en grei førstebil.. har jo ikke sett den på ordentlig så kan egentlig ikke si noe mer..

  Ang. Valentinsdagen så såg det koselig ut :D sånn koselig stemning med stearinlys osv liksom. Og ble litt nysgjerrig på den dessertden dåkker lagde, den va sikkert god :p Men ka lagde dåkker til middag? Du hadde heller ikke bilde av middagen, bare desserten, haha xD

  Stearinlysan har æ jo allerede sagt ka æ synes om, dem e fiiin!
  Fikk ikke du noe gave? ;p

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, takk igjen ^^ Ja, jeg vet.. Hadde vært nedtur om jeg ikke sto på første..

   Du får nok se den på ordentlig snart, så :D Og sitte på med meg i den ^^

   Middagen var ikke så spennende, selvom jeg egentlig hadde lyst å lage noe litt mer spennende ut av den enn vanlig, men var ikke så godt planlagt så ble bare ørret og stekte poteter. Var godt det da, men ganske vanlig :P

   Og nei, fikk ingen gave xD Han hadde noe planlagt tydeligvis, men fikk visst ikke gjennomført. :P

   Slett
  2. Eh, jo, forresten.. Glemte av det, men fikk jo en konfekt- eske ^^ Den vi så på butikken til 39 kr, husker du? :P haha

   Slett