30. okt. 2014

Day of the dead make up: Leviathan

Gjorde et forsøk på et Halloween- look i dag igjen, og hvis jeg får tid, så skal jeg jaggu prøve meg på en aller siste i morgen!

Jeg vet ikke helt hva planen min med denne var, men hadde en visjon av hvordan den skulle se ut.. Resultatet derimot var ikke så vellykket som jeg hadde håpet, er ikke helt fornøyd med dette, men kan jo alltids være inspirasjon for noen om ikke annet :)3 kommentarer:

 1. Æ synes egentig dennan va ganske bra gjort (men sånn i forhold til mæ så synes æ no alt du gjør e bra xD) men det æ tenkte på va at det ser ut som munnen e åpen, siden tennern e langt fra hverandre oppe og nede. Pleie å synes at det e stiligere når tennern e tettare, også synes æ på en måte ikke at de øyan du tegna på passa inn, for øyan så søt ut og munnen skummel så va litt kræsj xD Men alt va bra gjort sånn detaljmessig :p Vil si du har mange andre bedre da. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, åja.. takk da :P Jeg var ikke helt fornøyd med denne da. Det var meninga at det skulle se ut som munnen var åpen, men skulle gjerne lagd den så den så mer åpen ut egentlig, for det hadde antakelig sett skumlere ut :P Øynene var jeg vertfall ikke fornøyd med, det var noe veldig galt med de.. xD men klarer ikke helt å sette fingeren på det.. Men skjønner ikke hvorfor øya var søte da.. haha xD

   Slett
 2. nolongerawolfamongus6. november 2014 kl. 21:27

  e enig med viveka ang øyan:P men selve munnen va pretty good^^

  jaqalynn sin monster form------>
  http://a1.s6img.com/cdn/box_004/post_14/499584_5198321_lz.jpg


  SvarSlett