28. okt. 2014

Make up look: Venetian Masquerade

Her er den sminken som jeg var usikker om kunne gå under Halloween- kategorien. Spørs kanskje helt hvordan man ser på det, I guess!

Anywho.. Jeg har laget en type Masquerade- make up en gang tidligere, for noen år siden, som du kan se her, om du vil. Jeg var ikke så fornøyd med den, nå synes jeg rett og slett den er dårlig.. Derfor ville jeg prøve meg på en ny, og kan si at jeg er langt mer fornøyd med denne.

Viveka lagde en make up look selv, mens jeg holdt på med dette. Hun ville jeg skulle gi henne en slags utfordring, så jeg ga henne to farger hun måtte bruke (lilla og turkis), og så sa jeg hun måtte ha med en sommerfugl på en eller annen måte, men det gadd hun ikke.. Hun fikk en malings-ide istede, som hun brukte. Hun var litt usikker på slutten så jeg kom en ide om at hun kunne tegne dråper som rant ned, så sa hun "ja, fiks det da", så de ble jeg å tegne på.


3 kommentarer:

  1. Som æ nevnte på blogginnlegget mitt synes æ du e flink med detalja :) Kan vel si mæ enig i at dennan looken e langt bedre enn den gamle du lagde ja. Selv om æ ikke synes den e så ille heller, men du har jo blitt flinkere over tida så det sir jo litt sæ sjøl :p Men like et av bildan på det gamle innlegget veldig godt, selv om sminken ikke akkurat e i fokus så det telle vel ikke xD

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, så det. Takk ^^ Høh, hvilket bildet er det du likte på det gamle innlegget? O_o

      Slett