17. okt. 2024

Fotodryss: Swanlake

Enda et fotodryss her, ettersom jeg tok meg en tur til Reinsvoll- dammen på lørdag. Var og en liten tur på utsiktspunktet over Gjøvik og deretter Reinsvoll- dammen en liten tur igjen i går, så her er litt bilder fra utfluktene.

På lørdag var det svaner ved dammen, litt synd at tele- objektivet mitt ikke fungerer som den skal om dagen, så det ble bare bilder med en enklere zoom- linse.
















Dette siste bildet prøvde jeg å få tatt med lang lukker, men det viste seg til å bli umulig fra rett vinkel, med det stativet jeg hadde med. Grunnet mye vegetasjon foran motivet, så fikk jeg ikke stilt kamera høyt nok opp for å få det til. Tenker jeg skal prøve igjen senere med et høyere stativ.

16. okt. 2024

Fotodryss: Høst

Tok meg en tur ut på lørdag for å ta litt bilder, da i hovedsak høst- bilder. Denne dagen falt den første snøen også, så fikk litt høstbilder i kombinasjon med snø, som jeg syns var en fin kombinasjon som ga fine kontraster.

















Tok litt bilder på søndag også, så de kommer også etterhvert når jeg har fått redigert dem ferdig.


Makeup look: Reflection detection

Her er en makeup- look jeg lagde for 1,5 uke siden. Andre bilder er blitt prioritert, så disse er blitt utsatt til nå. Det ble en relativt enkel, abstrakt look. Er jo blitt en stund siden sist jeg lagde sminke, forhåpentligvis får jeg lagd noen Halloween- looks denne måneden. 





13. okt. 2024

Fotodryss: Roadtrip - dag syv

Denne dagen våknet vi opp med Magalaupe camping, som var siste overnattingssted for turen før vi returnerte hjem. Skulle være en foss ved denne campingen og, men ble ikke tid til overs til å lokalisere og utforske den. Tok også en liten de- tour innom Lom før resten av kjøreturen hjem for å se fossen der, og handle på bakeriet som tydeligvis er en meget populær turist- plass. Her kommer i alle fall de siste bildene fra turen. 


Magalaupe camping. 


Magalaupe camping. 


Magalaupe camping. 


Magalaupe camping. 


E6, Oppdal.
Fant tilfeldigvis denne fine, lille fossen langs E6 i Oppdal.


E6, Oppdal.
• Personlig favoritt.



• Personlig favoritt.



• Personlig favoritt.


Fossen i Lom.


Fossen i Lom.
• Personlig favoritt.


Fossen i Lom.


Fossen/elv i Lom.


Lom.
• Personlig favoritt.


Mammuten, Fåvang. 
• Personlig favoritt.


Mammuten, Fåvang. 
• Personlig favoritt.

Stoppet innom ved Mammuten på vei hjem også, og tok noen ekstra bilder. I utgangspunktet var det ikke en del av planen å kjøre forbi området på vei hjemover, men ble litt endring i planene. Men det var jo litt morsomt at jeg startet og avsluttet disse tur- innleggene med bilder av samme skulptur. 


Til slutt et polaroid- bilde av meg ved den fossen langs E6, og ruten fra dagen. Der det er et hjerte på kartet, er forøvrig der den lille fossen ligger.