18. jan. 2017

Shoes, makeup and jewelry

God kveld!

Da var jeg tilbake hjemme i Bergen igjen. På en måte ganske stor nedtur å reise fra winter wonderland på Østlandet og komme hjem til regn og vind på Vestlandet... :/ En positiv ting er jo at det er litt varmere her, men hadde likevel foretrukket kulden sammen med snølandskapet.

Jeg var også på første poletime i går på nivå 2. Kjempekjekt å komme tilbake! Stiv og støl i kroppen er jeg i dag, men det er igrunn bare deilig noen ganger. Kjenne at kroppen er brukt! 

Uansett! Hadde jo bestilt en del ting før jul, og noen av tingene har kommet mens jeg har vært bortreist + at jeg fikk noen ting av Viveka i går som hun også hadde bestilt til meg i julegave som var forsinket. To par sko. Elsker de første, de bare falt jeg for med en gang *_*  Og de andre var for å ha noen ordentlig vintersko mens jeg var østpå, men de kom aaaalt for sent.. Kjekke å ha uansett tenker jeg. De er brukt litt nå da, og hadde nylig brukt dem før jeg tok bildet så de var litt våt, så da ser dem ikke like fin ut. Veldig fin jakke- sak i lilla ^^ Det var faktisk et hull i den da jeg fikk den, men det sydde jeg fint igjen. 


Regnbue- highlighter. Aner ikke om den fungerer noe særlig enda, men tenker jeg skal teste den ut skikkelig i nær framtid! To ringer. En jeg har kjøpt selv (den med frosk på) og en fra Viveka (som jeg hadde satt på en ønskeliste). Begge to var dessverre en størrelse for stor.. :/ Men skal se om det går an å fikse på et vis. 


Lipgloss fra Viveka, som står fint til Colaflaske- eyelineren jeg fikk i julegave :)Og et kjempefint revesmykke fra Viveka, som også var en av tingene på ønskelisten min! 

Tusen takk! :D

1 kommentar:

  1. Like begge sko-parran ^^
    Og jakken fra Wish :D

    Synd ringan va for stor..

    Like veldig godt revesmykket ^^ må nok bestille til mæ sjøl og ;)

    SvarSlett