12. jun. 2016

Pakker fra Wish og bilpleie

I dag har det igrunn vært en ganske innholdsrik dag, på en måte. Fått utretta en del som har blitt utsatt i månedsvis. Mer om det lenger ned i innlegget!

Her er først og fremst en del ting jeg har fått i posten i det siste, alt fra Wish.

Veldig fin tights, behagelig og grei kvalitet.Kjempefin lommebok, også i veldig bra kvalitet. Elsker den! ^^ Kommer til å bruke denne også som veske de gangene jeg bare skal ha med meg småting. Har hatt lyst på en litt større og finere lommebok en stund da jeg ikke har hatt det på flere år, har bare en bitteliten som flere ganger har vært helt sprengt pga masse mynter.

En veldig fin highlighter. Gleder meg til å teste den skikkelig. Her er foreløpig en swatch, som ikke er smudget ut - men det lover godt.
Til slutt en veldig fin bikini med skjørt. Denne bestilte jeg faktisk i str 2XL, da kjøpere hadde skrevet at den var veldig liten i størrelse. Imponerende nok passet den, men skjørtet var litt for stort. Så lenge jeg bare knyter det stramt nok, så sitter det på, selvom stoffet blir litt rynkete på siden.

Så videre over til resten av hva dagen har bydd på..
Dagen startet litt sent, selvom vi hadde en plan om å komme oss ut døra til klokka tolv til foreldrene til Patrik. Vi var til tross det ikke avgårde hjemmefra før rundt fem, da det var litt mye styr med å få tak i bilhenger, og få bilen min opp på hengeren - da vi skulle bytte to deler på den. Flinke Patrik'n min klarte å få bytta startmotor på ca 2 timer, samt at jeg fikk også montert noen blå lys inni bilen og vaska inn- og utvendig som var på høy tid. Bilen har jo blitt stående siden Mars en gang pga startmotor som røk, så nå blir det deilig å få kjørt egen bil igjen omsider.
Her er noen snaps fra dagen :)4 kommentarer:

 1. Tightsen va fin :D og lommeboka også. Har jo den sjøl og like den veldig, veldig godt ^^

  Synes også bikinien så veldig fin ut ^^ Men den ser hvit og svart ut på bildan, e den egentlig brun eller e den faktisk svart? :p
  Bra den passa iallefall :)

  Bra bilen nærme sæ ferdigfiksa no så du kan bruke den igjen :D Og blålysan så stilig ut. Så dem bedre på dissan bildan enn det du snappa :)

  Va komisk det bildet med trillebåra xD Haha

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, den er brun xD Men ja, litt dårlig bildelys..

   Slett
 2. Morsomt bilde av trillebåra mi :)

  SvarSlett
 3. For en stilig tights! og en flott lommebok ^^

  Så ut som en bra highlighter faktisk (:

  Og den bikinien var supersøt :-D

  Flink kjæreste som klarte å fikse bilen ;-P

  SvarSlett