4. des. 2015

DIY: Adventslys

Er jo litt sent ute igrunn, men jeg kjøpte adventslys først på onsdag. Jeg dekorerte mine litt selv i dag, så tenkte å tenne på det første i kveld :)

Man trenger jo ikke kjøpe de dyreste, ferdig dekorerte lysene når man kan kjøpe til 10 kr og dekorere dem slik man vil selv mye billigere. Her har jeg dekorert med glitterneglelakk, rhinestones og klistremerker. Enkelt og greit. Det er nok litt brannfarlig, men så lenge man er i nærheten når de er tent så går det heeelt fint. Done it before! Rhinestones og klistremerker er kjøpt Panduro, der finner man mye man kan bruke til slike ting.Sett de på et fint fat og pynt med litt steiner rundt! Ha en god adventstid! :)

5 kommentarer:

 1. Så fine :D Helt enig i at det e bedre å kjøpe udekorerte og gjøre det sjøl. Det e både billigere, mer personlig og gøy å holde på med ikke minst :D Syns dem ble fint. Glitter og sånne steina passe så bra til ^^

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :D Ja det er gøy å holde på med. Dette var veldig kjapt gjort også :D

   Slett
 2. Tusen takk for nydelig god og kjempefin kake! :) Blei skikkelig overraska, og veldig glad :D Likte veldig godt adventslysa du har dekorert sjølv, og så fint det blei med lysa på speilfat med stein rundt :)

  SvarSlett
 3. Så fine de ble! Og gøy å gjøre sån selv, og være kreativ enn å kjøpe noe mange har make av :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Henriette! :-D ja, det er helt sant. Elsker å pusle med sånne ting jeg :-D

   Slett