18. des. 2015

Photoshoot; Make up kurs

For ca 4 uker hadde vi photoshoot i sammenheng med make up kurset jeg var med på i November. Gikk ut på å planlegge en makeup/tema og frisyre vi skulle ordne på en utvalgt modell. Jeg lagde en av de lookene som jeg hadde ordnet på meg selv i dette innlegget.For å ha det nevnt så er det ikke jeg som har tatt disse bildene, disse er tatt av en profesjonell fotograf med våres "instrukser" og ideer :) Utenom bakgrunnsfotoet over!

2 kommentarer:

  1. Syns looken e veldig stilig, men så e æ ganske "betatt" av indianerstil også da :D Synd det ikke ble flere bilda du fikk da og at du kunne velge ut sjøl, men sånn blir det jo med en proff fotograf. :p det rare e at æ tror du hadde fått kulere bilda sjøl xD No offence til fotografen da, likte de her bildan også, spesielt det siste her ^^ men skulle fått flere bilda der den hodepryden kommer mer til syne osv .. Men sminken e det hvertfall ikke noe så si på :D Hadde du ordna neglan hennes også her eller? :p

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk ^^ Ja er litt synd. Fikk ikke en av de bildene jeg absolutt ville ha heller. Ja, jeg vet jo hva jeg er ute etter, og er ikke alltid fotografen har samme forståelse. Men fotografen her er jo flink. Nei neglene hadde hun ordna selv. Jeg hadde ikke tid. Men syns de var utrolig fine. Jeg pleie ikke å få til neglene så glatte og fine. Hvis disse neglene er ekte da, der vet jeg ikke.

      Slett