22. okt. 2015

Hårfin

God kveld!
Hadde kundedag på skolen både tirsdag og onsdag. Verken jeg eller Sara hadde kunder i går, derfor bestemte vi oss for å klippe hverandre, siden vi begge to har lengta etter en klipp en stund. Her er før og etter- bilder :)

Før-bilde til venstre og etter-bilde til høyre.
Fikk stusset de slitte tuppene mine med litt oppklipp og skrålugg, som jeg har hatt lyst på lenge. Har vært så lei de her lange som blir med når jeg setter opp håret. Liker å ha noe hengende ned ved oppsett. Så det er ikke så stor forskjell, men jeg kjenner forskjell. Skal ikke mye lengde av før man merker det, og det kjennes mye luftigere og fyldigere ut nå. 

Her er klippen jeg gjorde på Sara. Hun fikk og en stuss med litt oppklipp, og stuss av luggen hun har. Hun ville ikke jeg skulle legge av bildet jeg tok foran, men var ikke så stor forandring der. Glemte selvfølgelig å ta bilde med kamera før jeg klipte, så derfor ble det et litt dårlig mobilbilde. Det var ordentlig ujevnt og slitt, så har klipt etter det korteste punktet hun hadde der. Etter jeg tok bildet så jeg at det var litt ujevnt som jeg retta opp i etterpå uten å ta nytt bilde. 


2 kommentarer:

 1. Så ikke så stor forskjell på håret ditt nei, som du snakka om sjøl :p så ikke så mye forskjell i luggen heller egentlig, men ser kanskje mer i virkeligheta. Og som du sa merke du det nok bedre sjøl :)

  Sikkert digg å få klipt sæ litt iallefall :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei er ikke så mye forskjell, men jeg merker forskjell i alle fall. Kjennes mye luftigere og tjukkere ut nå. ^^ de her slitte tuppene var jo så tynne.. Jeg hadde jo ikke lugg før så der burde man se forskjell xD den "luggen" jeg hadde gikk liksom i ett med resten, og jeg begynte å hate dem mot slutten. Unngikk å sette opp håret pga dem for de var stygge når de hang ned, og jeg liker som sagt å ha litt hår hengende ned når jeg setter det opp :-P

   Slett