10. sep. 2015

Krøll på krøll...

God kveld!

Har igrunn hatt en veldig fin og innholdsrik dag i dag. Fikk besøk av en mann fra Corioliss på skolen i dag, som hadde med varmeverktøy. Glattetanger, krølltanger og fønere i forskjellige varianter og størrelser. Etter han hadde fortalt litt om dem, gikk vi sammen å jobbet i par/grupper. Fikk teste produktene han hadde med, så jeg hadde tre stykker som jobbet på håret mitt. Ikke samtidig, men etter tur.. De prøvde forskjellige teknikker og ulike verktøy til å lage krøller, så alle krøllene ble ikke helt like, men det så ganske fint ut.

Jeg rakk ikke å krølle noen, fordi håret mitt tok ganske lang tid siden det er ganske langt. Får nok sikkert sjansen igjen i en senere anledning.

5 kommentarer:

 1. Haha måtte flire av tittelen.. "krøll på krøll på krøll" xD No fikk æ lyst å se rett i lomma.. xD

  Håret ble fint :D Like krølla hår, men ordne det alt for sjelden egentlig.
  Tenkte æ sku krølle det i morra når vi skal ut ^^

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha vet xD var det første jeg kom på som tittel xD det er jo egentlig fra Karl og co da xD
   Jeg liker og krøllalfa hår, men ordner det og for sjelden :-P men jeg prøver jo helst å unngå varmeverktøy på håret, siden håret mitt er slitt dra før..

   Slett
 2. Omg.. Krøllalfa hår faktisk xD autocorrect.... >.<

  SvarSlett
 3. Ja vet det e fra Carl og Co :p men kom på Rett i lomma når æ tenkte på det xD E komisk iallefall..

  Hahaha, krøllalfa hår ja xD
  Men ja, det e sant. Men når man bruke sånn varmebeskyttelses-spray så går det jo fint. Bestilte nettopp en sånn spray som fikk veldig gode tilbakemeldinge. Har aldri hatt det før :p Men i morra får æ ikke brukt det da, får bare være x)


  SvarSlett
  Svar
  1. Javel xD jeg bruker faktisk samme varmebeskyttelse som vi bruker på skolen :-P da burde den i alle fall være bra nok når frisørene anbefaler den.

   Slett