28. feb. 2013

Happy Birthday to me

Yes, that's right.. du ser på en nylig fylt 21 år gammel jentes ansikt. Oh, lord.. er jeg så gammel?! Føles ikke som det er lenge siden jeg måtte bo under mine foreldres tak og bli forsørget av dem... Nei, vent, who am I kidding? Det gjør jeg jo fortsatt...

Jaja.. Anywho.. Dagen min er jo igrunn over om ca 3 timer, men for meg har den såvidt startet... Til nå har vi bare vært en tur på jekta å handlet. Vi pyntet oss faktisk i dag, bare for gøy. Jeg i kjole, Hallvard i dress. Er jo lenge siden jeg faktisk har pyntet meg på bursdagen min...

Jeg har tatt ut nystekte muffins av ovnen, som snart skal pyntes litt. Hallvard lager middag til meg igjen, akkurat i dette øyeblikk. Blir vel noe ala det han lagde på valentinsdagen. Gleder meg :)

Kommer mer bilder senere :)

Ha en god kveld! 

- Lynn Helen

24. feb. 2013

Archery - More than just shooting arrows

Det siste bildet her var igrunn litt spennende å ta.. :P Sto bak en stolpe, dog, men han kunne truffet hånda mi eller kameraet... Hadde ikke vært bra.

- Lynn Helen

23. feb. 2013

Unfrozen Pictures productions

Jeg fikk lyst til å dele noen filmproduksjoner av Unfrozen Pictures. Laget av og med folk fra Tromsø, som sikkert mange kjenner til. Jeg har allerede fra Videregående hatt bekjentskap til Kristoffer Isaksen, og i nyligere tid blitt kjent med Hallvard Kongsli, som er med i alle disse filmene.

Først min personlige favoritt av de tre kortfilmene jeg kommer til å dele:

WAR GAMES




Deretter en litt nyere film:

POKE




Og en siste og litt lengre film, som ble lagt ut først i går, men er tydeligvis jobbet lenge med.

X2 / X SQUARED



I samme slengen deler jeg en trailer til en film som ikke er blitt ferdig. Hadde dog virkelig likt å se den ferdige filmen.

Olav Haraldsson - The true tale behind the legend



Hva syns du?

- Lynn Helen

22. feb. 2013

Some new photos





Bildene av Hallvard er tatt av meg og bildene av meg er tatt av Hallvard... U no the drill... 
All redigering av meg.

Kommer flere bilder etterhvert.

Hva syns du?

- Lynn Helen



20. feb. 2013

Film: My make up looks from 2012

Jeg bestemte meg for å lage en samling av alle sminke- lookene mine fra 2012. Dette er ikke absolutt alle, men de fleste. Tok ikke med de jeg ikke hadde gode bilder av.. På slutten er det også noen fra tidlig i 2013.



Hva syns du?

- Lynn Helen

18. feb. 2013

Back as an archer




Yes, I'm aware - mye bilder av meg og lite av Hallvard this time. Grunnen til det er fordi han tok bedre bilder av meg enn jeg av han i går.

Anywho, er lenge siden jeg har gjort dette nå, så det var gøy å gjøre igjen. Plages fortsatt litt med den ekstreme innover-armen min, så strengen treffer den stadig når jeg slipper.. Prøvde en ny teknikk i går som funket bedre for meg :)

- Lynn Helen

17. feb. 2013

Valentinsdagen

Jeg skriver ikke stort om privatlivet mitt... kjærlighetslivet mitt.. Akkurat nå er det igrunn bare min nærmeste familie som vet litt hva som foregår, men de vet heller ikke stort. Er kanskje ikke så glad i snakke om de tingene til alle og enhver, men.. Som jeg skrev så hadde jeg tidenes beste valentinsdag på torsdag. Ja, jeg tilbrakte den med en person som er veldig aktuell i denne bloggen om dagen - Hallvard.

Det er kanskje ganske obvious hvilken rolle han spiller i livet mitt, er vel ikke mange som lurer på det lenger. Alt jeg kan si er at, han er fantastisk. No kiddin'!

Her er i alle fall litt bilder fra kvelden, så jeg lar dem tale for seg selv.

Han kom først med dette



Deretter dukket plutselig dette på et merkelig vis opp på både gulv og bord

Han gjorde det til en kjempefin, romantisk aften, hvor han også insisterte på å lage valentins-middagen. Han er overraskende flink til å lage mat, har ikke før nå møtt noen så matflinke, ikke-utdannede-kokke- menn, uten den store mat interessen. Han lagde i alle fall godt mørt biffkjøtt med stekte poteter (med skall), soppstuing og diverse grønnsaker. Ja, det var godt!

Etterpå - noe jeg ikke skal gå så mye inn på - fikk han et brev hos meg. Det var noe vi hadde pratet om tidligere, så han visste han skulle få det.


Tusen takk for en ufattelig koselig valentinsdag, Hallvard! :) 
Jeg er glad i deg <3 p="">

Hvordan var din valentinsdag?

- Lynn Helen


Photoshoot; Cost-U-mized

Lørdag 9 Februar var vi i skogen og tok kostymebilder av Hallvard. Vi ble begge veldig fornøyd med disse bildene. Dette er kostymer han selv har laget for hånd med hjelp av en snill venn og syerske Liv Elin, se henne også på DeviantART@CuielRilwen, sett utenom pelsen og sverdet dog.




There we go... Bildene jeg er mest fornøyd med er nr 1, 2 og 6. 

Hva syns du?

- Lynn Helen



15. feb. 2013

Diverse bilder fra Desember til Februar

Det gikk opp for meg at jeg hadde en del bilder jeg ikke har publisert her, fra Desember av... Ikke bare fotografier i den forstand, men andre ting også som har foregått. Derfor fant jeg ut at jeg skulle legge ut litt...

4 Desember 2012 - Prøvde et par brynjer (Ja, den ene er waaaay to long!). Likte den til høyre, kunne være kul til en photoshoot!

5 Desember 2012 - Rundt denne tiden hjalp jeg Hallvard med å utvide brynja hans (den til venstre på bildet over, og måtte forresten gjøres pga breie skuldre).


13 Desember 2012 - En slags french braid bak og 5- dels flette på siden.

19 Desember 2012 - Var i Lillestrøm etter en photoshoot, dagen etter jeg dro til Oslo. 

18 Januar 2013 - På Toten en kveld der himmelen var helt utrolig vakker!

3 Februar 2013 - På flyet tilbake til Tromsø.

8. Februar 2013 - Hallvard tok et par bilder av meg. 


And yes - jeg har kjøpt meg rød kåpe! Kjøpte den 9 Januar. Prøvde en rød kåpe i Desember som jeg falt for, men kunne ikke finne den igjen + at den var egentlig alt for dyr. Derfor fant jeg en annen som egentlig var like god, og mye billigere! Så.. these days, I look like this. 

9 Februar 2013 - Nothin' special.. Prøvde å ta noen detaljbilder. 

Vil samtidig benytte anledningen med å si at jeg i går hadde den beste valentinsdagen noensinne! Vil kanskje legge ut litt om den senere :)

- Lynn Helen


11. feb. 2013

Valentines makeup og negler



Nei, det var ikke meningen at disse skulle matche, så... That's why they don't. Ordnet de ved forskjellige tidspunkt, og neglene skulle i utgangspunktet ikke bli valentinsnegler. Gullhjertet ble ikke så bra, men det holder :P

Hva syns du?

- Lynn Helen