18. feb. 2011

Et smil kan lyse opp tunge dager

I dag skjedde det noe helt usansynlig, så sant man bor i Oslo.

Jeg møtte en blid, hyggelig og smilende bussjårfør... Det har aldri skjedd her i Oslo før de 4-5 mnd'ene jeg har bodd her nede. Og jeg tar buss både hit og dit i alle mulige retninger omtrent hver dag, så det sier jo litt om hvilke moral disse folkene og busselskapet har.

Jeg ble egentlig skikkelig glad av å møte han.. Trodde ikke det fantes så blide bussjåfører her nede.
Han var liten og hadde lyst, krusete hår. Han liknet egentlig veldig på Dan Børge og/eller Øyvind Blunck.

Han smilte til og med til meg når jeg gikk av bussen. Det lyste opp morgenen min iallefall. Liker sånne glade mennesker jeg! :)

Jeg er vandt til å si "Hei" når jeg går på bussen for det gjorde jeg bestandig i Tromsø og bussjåførene smilte, var hyggelig og sa hei tilbake.

Her er det en nikk, et blikk eller et lavt, lite og uentusiastisk hei, som nesten ikke høres, bare for å prøve og være hyggelig tilbake.

Så dette var noe av det første jeg la merke til da jeg kom hit, faktisk første gang jeg reiste med buss her merka jeg det.. Det er litt sykt.

Liker forresten ikke prisene her nede heller, de er alt for drøye! Og heller ikke at bussene alltid er for sene for jeg kommer alltid for sent på trening!!!

Vel, nok om denne busshistorien... Er allerede for lang.

Har du sure eller blide bussjåførene hjemme der du bor?
Hva syns om dette?


- Lynn Helen

3 kommentarer:

 1. Naaaw, så koselig. :D xD
  Kjenner til det der.. Synes ofte det er skikkelig sure sjåfører her også.. Men også en del hyggelige, smilende da.. Og trege busser er et faktum! Enten for tidlig ute, eller for sene.. Ikke presis. ARGH!! xD

  SvarSlett
 2. Syns det så og si alltid var blide bussjåfører i tromsø jeg, + at man hadde liksom sett og hilst på alle før. her nede ser jeg nye sjåfører hver dag liksom xD er så mange av dem og bare EN har vært ordentlig blid. Resten er bare sure og gretne, ikke et lite smil engang xD det er frustrerende. men jeg tror du kommer til å merke det selv når du kommer ned hit nå xD

  SvarSlett
 3. Hehe, ok.. Syns det er litt blanda jeg. ;P
  Men mest blide, absolutt! ^^

  Haha, ja får se, får se. xD Husker jo fra sist jeg var der at det ikke akkurat var mye lykke å skimte hos dem da. xD

  SvarSlett