26. nov. 2010

Tromsøtur

Jess... Da har jeg vært nordpå en tur, fra lørdags-morgen til onsdag kveld. Var egentlig ganske godt å komme hjem igjen, men har hatt det kjempegøy nordpå også. Bodde hos Viveka og Simond alle dagene, og det var kjempekoselig, as always!

Vi tre har det særiøst skikkelig gøy sammen, Simond har alltid morsomme kommentarer og vitser liggende, så det er bare stas.

Tirsdagen var jo ganske trist da, men den ble ufattelig gøy på kvelden... Har flirt utrolig mye disse dagene, mer enn vanligvis. VIL LE MER! Det er godt å le!

Her er noen bilder fra turen...
Også hadde vi en liten... Nei, okei.. en veldig lang photoshoot, men jeg sletta mesterparten av bildene. Jeg holder på å lage en kul bilde-serie.. Ganske komplisert redigering utav dem, men foreløpig har jeg redigert noen av bildene ganske enkelt.

Så har jeg redigert et avatar-bilde av Viveka...

Ble veldig fornøyd med det : )

Såe... Yea... That's all for now.
Er snart ferdig med det første bildet av serien jeg holder på med.. 8 more to go. Hehe.. Kommer til å ta litt tid ja!

Ønsk meg lykke til!

Liker du å le?
Hva syns du om bildene?
Liker du Avatar?

- Lynn Helen

5 kommentarer:

 1. Åååh, ja det var kjempekoselig og gøy da du var her! :D Savner deg.. :(
  Håper du kommer deg opp til jul! :D

  Jeg fikk god stemning i meg av å se gjennom bildene. :D Og jeg gleder meg vilt til bildeserien du holder på å redigere er ferdig. Det blir nok kjempebra. :D

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 3. Sletter kommentarene mine gjør du og.... Fy f....

  SvarSlett
 4. jeg syns bare du kunne skrive noe sånt som "dessverre var det ikke en lykkelig anledning jeg reiste oppover for... Det var begravelsen til mitt tantebarn..." istedet for "det var så gøy nordpå!!!" eller hva det var du skrev... Du skrev jo overhodet ikke hva du gjorde nordpå. Det gjør vondt at du bare "later som" du var oppover i en lykkelig anledning. "Det er bedre å si noe, selv om du er redd for å si noe feil, enn å ikke si noe i det hele tatt. Og hvis du ikke vet hva du skal si, sier du bare det samme som alle andre sier." Det leste jeg i en bok i dag. Også må du tenke før du publiserer bilder fra begravelsen som rett og slett fornærmer meg. Bilder og ord er to forskjellige ting. Jeg sa klart fra at du ikke skulle publisere noe..

  SvarSlett
 5. Og ang. det du skrev på face, hvis det var i den sammenhengen, syns ikke jeg det er akseptabelt..."Vil ikke bruke mer av tiden min på og fokusere på det negative. Waste of time for something as worthy as life!"
  Vet du hva, Lynn... Det er faktisk snakk om en som er død her, hvordan kan du da snakke om livet..? "Det negative"... Det forbinder jeg mer med at folk gjør noe mot noen, eller at noe er vanskelig å få til... Døden er noe annet enn negativitet... Døden er noe trist.. Noe utrolig sørgelig... Hvordan kan du snakke om å ikke bry seg om det negative? Hørt om å sørge?

  SvarSlett