30. sep. 2024

Foto: Ryfoss

Tok en kjøretur til Ryfoss denne helgen da det var så flott vær. Det er en ganske stor, flott foss som ligger et par timer unna hjemme som jeg lenge har hatt lyst til å fotografere. Har jo kjørt forbi der mange ganger, men aldri stoppet for å ta bilder enten pga mangel på tid, foto- utstyr eller dagslys. Det ble i alle fall en fin, liten dagstur fram og tilbake. 



Tok også et bilde av en liten elv fra første stoppeplassen.



26. sep. 2024

Foto: Nordlys i sørnatt

Her kommer en liten bildeserie fra en natt for noen uker siden da nordlyset var på plass her i Sør- Norge igjen! Dette er det mest fargerike og spektakulære nordlyset jeg har sett på denne kanten av landet, så jeg ble selvfølgelig stående ute å se og ta bilder av det hele. Veldig fornøyd med disse bildene. Dette var natt til 14. September.










22. sep. 2024

Foto: Natur

Her er samlet litt forsjellige bilder jeg har tatt i mellom mai og september i år, men ikke i den rekkefølgen. Først og fremst et par bilder av en foss som jeg tok med meg Connie til, og fotograferte en kveld i sommer. 



Også et bilde fra en kveld tidligere denne uka, da det var tåke ute.
Litt juks her, ettersom at rådyret er redigert inn, for å gjøre bildet mer spennende - Så nei, var ikke SÅ heldig med det bildet. 


Også ellers litt bilder av litt forskjellige værforhold og en kveld det var supermåne blant annet.



Til slutt et par bilder av en humle, og et uredigert bilde av Lucifer da han hadde fanget en fugl igjen som han lekte med. 



21. sep. 2024

Fotodryss: 17. Mai 2024

Ja, det tok seg jo noen gode måneder før jeg fikk disse bildene ut. Brukte litt tid på å redigere enkelte av de, men har også ventet på godkjenning på bilder der andre er med. Dessverre så har jeg fortsatt ikke fått godkjenning på alt, så det er enda noen bilder jeg kunne tenkt meg å legge ut, som fortsatt blir liggende på vent... Kanskje jeg oppdaterer innlegget en senere tid med resten. 

Syns i alle fall det ble mange fine bilder her. 


Gresk salat jeg lagde til anledningen


Og et par sukkerfri rullekaker, hvor jeg prøvde meg på noe nytt med å lage litt 17. Mai- design på dem. Vanligvis er denne kaken uten noe pynt. 
























Som alltid på enden av kvelden var vi nede på Raufoss for å se det årlige fyrverkeriet så her er også noen bilder jeg tok der.