21. juli 2024

Foto: The Cosmo Project

Her er noen flere bilder som ble tatt under oppholdet hos Viveka. Disse ble tatt mens vi hadde photoshooten, siden Viveka sin katt, ved navn Cosmo fulgte etter oss mens vi holdt på å ta bilder. Dermed ble det knipset litt bilder av han også underveis. 

Alle bildene er tatt og redigert av meg. 






Ble også et par bilder sammen med den fargerike, kaninske eieren av Cosmo!


19. juli 2024

Photoshoot: Masked

Her er bildene fra photoshooten jeg og Viveka hadde mens jeg var der. Jeg fikk en idè om en maskeshoot vi kunne ha, siden Viveka hadde så mange masker, selv hadde jeg bare en kattemaske - som jeg kjøpte en gang for mange år siden med tanke på noe bilder. Før nå så er den ikke blitt brukt til det formålet. Drakten jeg har på meg ble og kjøpt fordi jeg tenkte den kunne være kul til noe bildetaking, og forsåvidt poledancing, men den er foreløpig også blitt liggende mer eller mindre ubrukt til nå. 

Syns i alle fall det ble mange kule bilder her, selvom det ikke ligger så god planlegging bak dette prosjektet. Som alltid så har Viveka tatt alle bildene av meg, og jeg tatt de av henne. De vi begge er med på er kanskje unødvendig å nevne tatt med selvutløser. Jeg har redigert alle bildene her, og Viveka har egne redigerte versjoner (samt noen andre bilder) på sin blogg som du kan se her. Morsomt å se forskjellene redigeringen vår utgjør med helheten av bildene. 


Bildene av meg










Bildene av Viveka










Til slutt et par bilder av oss sammen



Jeg tenkte faktisk ikke over det før nå, så det var jo et litt komisk tilfelle, da jeg og Viveka av en eller annen merkelig grunn kalte hverandre kattunge (det var meg) og harepus (Viveka) på videregående.. Haha. Var jo ikke planlagt med tanke på det med de maskene vi brukte i utgangspunktet. Jeg husker ikke engang hvorfor vi kom opp med de kallenavnene. Husker du, Viveka?


16. juli 2024

På besøk hos Viveka

Hei!

Forrige uke var jeg på besøk hos Viveka, det var jo omtrent ett år siden sist. Jeg valgte å kjøre dit og kom dit søndag 7. Juli og reiste hjemover igjen lørdag 13. Juli. Vi tilbrakte mye tid bare hjemme hos henne, hvor vi koste oss med spill, hjemmelagde drinker, hjemmelagd mat og prat. Ellers var det et par utflukter på kjøpesenter og tur ut på byen. Det var i alle fall en vellykket og fin tur! Her er et bildedryss fra oppholdet. Alle bildene av meg har Viveka tatt (bortsett fra en og annen selfie med mobil!) og bildene av henne har jeg tatt.

Først noen bilder tatt utenfor Sartor storsenter, som vi var innom et par ganger den uken og handlet. Her tok vi en Cola og foto- pause fra handlingen. 







En liten selfie fra dagen..


Etter handlingen gikk vi å spiste på en 50's diner som heter Roxys Diner, som var like vedsiden av senteret. Vår matchende outfit ble i hovedgrunn valgt med hensikt av dineren i håp om å få tatt noen bilder der.






Viveka ville ikke være med på dette siste bildet, så hun er bare en vennlig skygge ved siden av meg med en milkshake! Haha


Maten jeg valgte her var en Crispy Chickenburger. Maten var veldig god! Etterpå hadde jeg en salt karamell- milkshake som dessert, mens Viveka hadde en blåbær- milkshake.



Vi var en liten tur innom denne dineren noen dager senere også, hvor vi hadde en liten lunsj hvor Viveka valgte pannekaker og jeg valgte løkringer. Tok også hver vår milkshake igjen, Viveka med banan-smak og jeg med jordbær-smak.



Så hadde vi jo en kveldstur på byen en av dagene, så her er bare litt mobil- bilder fra den kvelden. Jeg blant annet flettet håret til Viveka klart for kvelden, noe som er med i video lenger ned.




Helt til slutt et par videoer med litt klipp fra oppholdet, både fra speilrefleks og mobilkameraer.






Vi lagde også en bursdagshilsen til Connie, som jeg har brukt noen klipp fra hvor vi holdt på med det. Vi valgte å lage en parodi på en scene fra Friends, den ferdige videoen kan du se under. 





Tusen takk for et koselig opphold, Viveka! Vi må gjøre det igjen snart!

Vi hadde forresten også en photoshoot en av dagene, bildene fra den kommer også snart! 

1. juli 2024

Makeup look: Web

Her er en look jeg lagde for ca èn uke siden nå. Tok litt lengre tid enn antatt å komme i gang med bildene. Atter en gang en abstrakt look!