22. juni 2024

Makeup look: Koi

Her er looken jeg lagde på onsdag. Denne gangen lot jeg meg inspirere av Koi- fisker. Har jo tatovering av slike på ryggen og, og leste faktisk at tatoveringer og andre avbildninger av Koi tradisjonelt regnes som lykkebringende. 

Ble i alle fall veldig fornøyd med denne looken! 








Her er også til slutt en liten film jeg raskt satte sammen

21. juni 2024

Makeup look: Wing it

Her er en makeup- look jeg lagde i kveld. Har egentlig ikke stort mer å si om det, så lar bare bildene tale for seg. 








Lagde forøvrig også en look i går, den kommer så snart jeg er ferdig med bildene av den.

11. juni 2024

Et pinnsvin i nøden

Her kommer det jeg nevnte i det siste foto-innlegget jeg la ut, fra en hendelse fra i fjor. 

Dette er faktisk omtrent ett år siden nå, hvor vi oppdaget et pinnsvin i boden. Den lå sammenkrøllet som en ball, helt stille og virket egentlig ikke som det var noe liv i den, så vi trodde først den var død. Den viste seg til å være i livet, bare utslitt og utsultet. Så vi tok den med oss inn, la den i en eske og ga den mat og vann. Ble fort liv i stakkaren når den luktet mat, og han spiste mye, så det var tydelig at den var utsultet. Dette var under en tørkeperiode i fjor sommer, da kan pinnsvinene kan ha det vanskelig for å finne mat. 


Fikk ikke noen kjempegode bilder av den dessverre, men her er i alle fall noen jeg tok under "redningsaksjonen". Det første bildet over kunne egentlig ha vært fint, om jeg bare hatt fått riktig fokus på det, men var ikke så heldig. Kattene var også veldig nysgjerrig, så i noen av disse bildene er Afaia i forgrunnen og observerer dyret. 






Vi fikk lånt en hamsterbur hos naboen, som pinnsvinet fikk flyttet inn i istedefor pappesken, hvor den bodde resten av dagen og omtrent hele natta. Den vekslet mellom å spise og sove, og utover natten begynte den å kvikne til, hadde mye mer energi enn da vi fant den og latet til å ha det bra. Virket også som den ville ut av buret på et punkt, så vi satset på å slippe den ut igjen i håp om den skulle klare seg. 
Etter et par dager kom den faktisk tilbake igjen i hagen og var helt tam, kom å hilse på og luktet på oss da vi satt oss ned på huk og var veldig sosial. Den dukket opp her er et par ganger til i ettertid også iløpet av høsten. 

Her er også en liten film satt sammen av klipp tatt med telefon.

9. juni 2024

Makeup look: Limitless

Bestemte meg for å lage en look i går kveld og. Denne gangen ble det også noe improvisert og abstrakt, men det skal sies at jeg ble langt mer fornøyd med denne enn den forrige.





8. juni 2024

Makeup look: Star Explosion

Hei. Bestemte meg plutselig for å lage en liten makeup i kveld, det ble bare noe improvisert og abstrakt lagd på noen raske 40-50 min. Ble ikke helt fornøyd verken med sminken eller bildene, men det ble helt ok. Her er i alle fall resultatet.




4. juni 2024

Makeup look: Dreaming of Paradise

Her er den siste looken fra forrige uke, som ble lagd på torsdagen. Palmetrær og kokos var dagens inspirasjon til denne.








3. juni 2024

Makeup look: Steampunk

Her er looken jeg lagde forrige onsdag. Denne er inspirert av Steampunk, og er en look jeg planla å prøve meg på for flere år siden egentlig, men så er den blitt glemt litt bort. Omsider er den gjennomført, og jeg er selv veldig fornøyd med resultatet!









Kanskje jeg finner på flere Steampunk- looker etterhvert! I mellomtiden har jeg fortsatt bilder fra en siste look jeg lagde forrige uke som kommer snart!