2. mai 2016

Konfirmasjon og nordover- tur!

God dag!

I går var vi en liten tur i en konfirmasjon, til kusina til Patrik. Vi skulle hovedsakelig være der hele dagen, men siden Patrik fant ut at han sku starte å jobbe samme dagen rakk vi bare en liten tur. Sto opp tidlig slik at jeg skulle gjøre et håroppsett på konfirmanten før hun skulle i kirken. Jeg og Patrik ble værende hos onkelen hans, mens de var i kirka, også var vi vel der en halvtime-time etter de var kommet tilbake. Maten rakk såvidt å bli satt på bordet, så var vi nødt å forlate..



Så måtte jeg bare ta bilde av disse på turen hjemover, syns de var så søte ^^

Anyways.. At this very moment er vi på tur nordover. Tru om jeg ble overraska når Patrik spurte om jeg ville nordover, og sa han kunne få jobb oppover dit. Selvfølgelig ville jeg bli med! Om et par timer er vi i Trondheim, og kjører fortsatt videre nordover. Skal helt til Tromsø, så endelig får jeg se den byen igjen! Er nok ikke der før onsdag da, så blir enda noen netter i lastebil.

4 kommentarer:

  1. Fint pynta bord og fin lysekrone :D Og du ordna håret hennes fint også. Like sånne rose :)
    Synd dåkker måtte forlate uten å få spist da.. :/
    Søte saua ja, hihi :D

    Savne Tromsø!! Glede mæ til å dra dit igjen, vi får satse på at vi kommer oss opp dit snart, æ og du :D

    SvarSlett
  2. Viveka: Vi fikk spist mat altså, bare at vi spiste før resten av gjestene kom siden vi visste vi ikke ble å få tid etterpå. Så fikk i det minste mat fordet ^^
    Takk!

    Jaa må få dratt dit sammen snart :-P

    SvarSlett
  3. HEI! så at du hadde skrevet tidligere innlegg om den silk of morocco oljen, fungerer den? har den selv men ikke testet enda..

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei. Har skrevet en omtale om den, som du kan finne her:

      http://jaqalynn.blogspot.no/2015/05/omtale-effekten-av-silk-of-morocco.html

      Slett