31. okt. 2015

Utplasseringsuke på Ramsvik

God kveld (natt...)!

Denne uken har jeg vært på utplassering på Ramsvik frisør. Hadde siste dag i dag, og jeg har faktisk hatt et veldig fint opphold der. Trivdes veldig godt der. Fikk gode tilbakemeldinger på det jeg gjorde, de sa jeg var flink og ivrig osv. Fikk en skriftlig evaluering derfra når jeg gikk i dag, og var igrunn bare positive ting de hadde å si og at de var superfornøyd med meg, så jeg er storfornøyd! :) Fikk til og med klem av noen av de før jeg gikk i dag. Kjempekoselig ^^

Har jobbet masse med oppsett og andre forskjellige frisyreform- teknikker denne uken, både på dukkehode og modeller. Har også fått klipt litt, og til og med tatt en fargebehandling! Her er bilder av noe av det jeg har gjort. Lagt i rekkefølgen ting er gjort :)

Opprulling med styling:



Viveka var modell for meg en av dagene, og var der faktisk hele dagen med meg. Kjempegøy å ha henne der hele dagen og leke med håret! :D Klipte henne litt igjen, fordi den forrige klippen ikke var helt jevn, så jevnet den ut med god hjelp og veiledning.

Oppbygningsføn (før klipp):




Styling (etter klipp):



Oppsett 1:


Oppsett 2:



Så ble jeg selv stylet av en av frisørene, som en test, fordi jeg skal være modell for dem til et hårshow om noen uker. 

Fargebehandling resultat:

Jeg glemte selvfølgelig å ta før- bildet av dette, men fargen var i alle fall ikke så ulik som den hun fikk. Ble stortsett bare en farge av ettervekst og oppfriskning.

Oppsett 3:

Et oppsett jeg ikke ble så veldig fornøyd med. Var noe galt med det. Hadde en plan, men håret hennes var litt for kort på noen partier til å få det gjort det, så da ble det slik. Klipte lugg på denne jenta og, men var ikke så spennende, så legger det ikke ut. 

Oppsett 4:

Fornøyd med denne! 




Også ble jeg stylet igjen av en av frisørene, bare for moro skyld! 




Kjempekult oppsett, syns jeg i alle fall!

Oppsett 5:


Prøvde meg på en type brude- flette, men ble ikke helt fornøyd. Øve mer på dette! 

Oppsett 6:

Dagens modell! 




Oppsett 7:

Denne er jeg veldig fornøyd med. Den ble NESTEN perfekt... 





Rett før jeg forlot salongen i dag, var jeg også så heldig at jeg fikk med meg en liten goodiebag. Kjempekoselig!



Tre forskjellige shine- produkter. De kan komme godt med ^^





30. okt. 2015

Sondre's konfirmasjon

Dette begynner jo å bli en god stund siden nå, jeg er jo som oftest treg med slike ting.. Men nå syns jeg selv jeg har en gyldig grunn, i og med at jeg har vært mye opptatt med skole de siste månedene.

Her er i alle fall bilder og en film fra Sondre's konfirmasjon som var den 7. Juni.




















Her er filmen. Dette er bare kortversjon av filmen jeg har redigert. Jeg og Nathalie hadde litt underholdning med dans. En dans som jeg har lagt ut film av tidligere, som vi ikke har danset på mange år, så vi måtte øve noen ganger.. Det var veldig gøy å gjøre igjen, men jeg klarte å glemme meg litt bort når vi skulle framføre den, mens det gikk mye bedre på enkelte av øvingene..
Hadde jo laget en film til Sondre som jeg viste fram på dagen hans, med filmklipp fra barndommen hans til nå. Fikk i alle fall skryt for den etterpå, så det var jo koselig :)



Her er en annen film av dansen som er lagt ut tidligere..


25. okt. 2015

Nails: Leather with caviar


Lakka neglene mine i dag. Skulle bli noe lær- mønstret med blå caviar- perler. Fikk det ikke helt slik som jeg hadde tenkt, spesielt siden jeg brukte en lys lakk til å feste perlene med. Skulle absolutt ha brukt en mørk... Og den overlakken min som skal være matt, blir ikke ordentlig matt. Er bare den første neglen jeg tar det på som blir matt, mens alle de andre fortsatt skinner litt.. Utrolig irriterende.

Her er i alle fall resultatet.



Blir nok å prøve igjen en annen gang :)