2. mai 2014

Game of Thrones; The Exhibition

Ja, som sagt så var jeg på Game of Thrones ; The Exhibition forrige lørdag. Det var første åpningsdag. Sto tidlig opp og tok første buss og tog inn til Oslo, for å være så tidlig som mulig. Ankom Oslo ca 1 time før åpningstid, og det var allerede da oppstått litt kø - på begge sider av inngangen.

Den køen vi først stelte oss i, ble flyttet til den andre køen, så de kom bakerst - bra vi gjorde det sjakktrekket at vi stelte oss sammen med to andre som vi kjenner fra Tromsø som hadde ankommet litt før, og de sto i den rette køen. Vi var dermed en av de første 60 stykker som fikk komme inn. Vi måtte vente ca halvtime etter åpningstid før vi fikk komme inn. Folk som kom senere risikerte å stå både over 3 og 5 timer i kø..

Vi fikk se en del cosplayere, deriblant noen utkledd som Daenerys Targaryen og Ned Stark. Av skuespillere så var det (skulle være) to stykker der, og det var John Bradley, som spiller Sam og den norske Kristofer Hivju. Kristofer var ikke å se på lørdag, men John Bradley var der en kort stund, og han gikk blant køen og sa "Good mornin' ", med den fine aksenten sin :)

Det var i alle fall masse spennende å se inne på ustillingen og det var en opplevelse i seg selv. Vi fikk jo ta bilder av oss på jerntronen som var en av attraksjonene, men en av de kuleste tingene som var å se/gjøre der var en simulator. Du gikk inn i et lite rom, fikk på deg høretelefoner og briller, og du tok heisen opp the wall (som sies å være 700 feet/ca 230m.. kan det stemme?), mens du kjente luft på deg og risting i gulvet under deg. Når du kom opp på toppen skulle du snu deg og du sprang fram til et utkikkspunkt HELT ut på kanten (føltes som man gikk lengre ut så man egentlig ikke kunne stå der), og deretter kom det noen flammer mot deg og til slutt så datt du ned...
Det var en kul, litt ekkel og veldig virkelig opplevelse, men allerede før jeg gikk inn var jeg forberedt på det verste, så det var helt greit og ikke sånn kjempe ekkelt for min del.

Enough said.. Lar bildene tale videre for seg!

Ble forøvrig sagt om kjolen til høyre at den aldri var blitt vist i showet før. Legg merke til detaljene!

Fikk ikke de beste bildene på tronen, men dette er OK.. Uansett kult å få bilde på tronen :)

Det var dette + en god del mer å se på utstillingen, gidder ikke legge ut alt... 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar