3. jun. 2010

Dedikert til den alltid skjønne Katrine Næss!

Jeg må innrømme at jeg har en forferdelig selvtillit. Det er sikkert mange som ser på meg som en jente som sier hva hun vil, er ikke flau osv. Men jeg kan innrømme. Jeg sier mye rart! MEN, JEG HAR DEN VERSTE SELVTILLITEN! Jeg skulle øsnske jeg kunne bytte syn på meg selv, men vet ikke helt om jeg får det til. Jeg sliter litt med dette.. Folk har trodd jeg har BEST selvtillit pga. Når noen tullet med meg og sa stygge ting (for tull) svarer jeg tilbake stygt. Jeg viser det omvendte. Men innvending, når folk sier ting, uansett om det er for tull.... Jeg har lyst til å løpe min vei! Det er helt utrolig... Jeg føler meg nesten litt uønsket i verden, siden jeg ikke ser på meg selv som noe positivt.. 

Jeg syntes dette er utrolig dumt.. Jeg ser liksom alt negativt. 
Kroppen min, ansiktet mitt ALT... Det er helt forferdelig....
Uansett HVA jeg gjør, føler jeg meg ikke god nok.....Link til innlegget


__________________________________________________________________


Header-forslag jeg lagde til henne (ikke tatt i bruk)
Dette sto i et innlegg hos Katrine http://daffern.blogg.no.


Jeg skrev kommentar til henne som lød slik:


"Jeg kjenner meg igjen på noen av disse punktene. har ikke selv så god selvtillit som folk kanskje tror osv. Men det syns jeg ikke du trenger å ha, selvom det sikkert er vanskelig for deg. Jeg syns du er kjempegrei og flott jente, og som sagt har du et stort dansetalent! :D jeg misunner deg ^^ Og du er kjempegrei å snakke med! :D og når jeg så på svarene dine på spørsmålsrunden, så lurte jeg på om vi kanskje har samme syn på noen få ting, så det vertfall ut som :D Men stå på videre! ^^ jeg vet du kan bygge det opp :D"


Dette skrev hun i spørsmålsrunden på noen av de tingene jeg nevnte i kommentaren om at vi så likt på:


"har du bra selvtillit?
Jeg har faktisk utrolig DÅRLIG.. Utrolig nok, noe som ikke ser sånn ut. Men jeg er utrolig sjenert og liker egentlig ingenting ved meg selv.. Jeg ser på meg selv som noe helt jævlig noe.."

"drikker du?
Nei. Trenger ikke alkohol for å ha det morsomt :)"

Da kommenterte jeg tilbake dette:

"Takk for svar :D

og forresten, du trenger IKKE ha dårlig selvtllit! du er kjempeflink og pen jente med stort dansetalent! ^^ Misunner deg ^^

og jeg er enig med deg i at røyk, snus og alkohol bare er tull! :D"


__________________________________________________

Ja, jeg er enig i mye det Katrine skriver. Jeg kjenner henne ikke særlig godt, men jeg snakker en del med henne på msn og hun virker som en kjempetrivelig jente! Og hun danser, og det er jo såklart derfor jeg har fått kontakt med henne. Jeg tror jeg skal begynne på samme danseskole som henne til høsten, Unique - bare på slowkurs der, siden det på Studio1 tydeligvis skal være dårlig.
Det ser jeg fram til, og det i det hele tatt møte deg!

Målet med dette inlegget er vel egentlig å prøve og bygge opp selvtilliten din, selvom det sikkert krever fine ord fra flere personer enn en, så jeg håper på kommentarer fra folk som kjenner deg!

Men tenk på alle pokalene dine; en hel eske i turn og 28 i dans! Du har nådd langt med det. Tenk på hva jeg har av sånt; Ingenting. Jeg kom meg aldri så langt. Men du har et stort dansetalent og jeg misunner deg for det. Misunner alt du kan av turn og dans. Derfor legger jeg med dansevideoene av deg, om det går greit? Hehe.

Jeg syns du er kjempegrei og pen jente, som ikke har noenting å se ned på deg selv for! Og det er vel det siste jeg kommer til å si, før dette innlegget går over styr. Hehe :)

Dansevideoer av Katrine:
Dobbel - hun nærmest midten & hun uten merkelapp på rumpa!
Hun i gull & Svart drakt.
Hun i rosa & brun, leopard drakt.
Jeg syns du er kjempeflink!

1 kommentar:

  1. åh! tusen takk, du er utrolig!
    du er en herlig jente, som jeg har forstått! Jeg syntes heller ikke DU burde ha en dårlig selvtillit. Du er herlig, bare press deg inn hos folk, og vær deg selv. Alle vil like deg, du er så snill! -Jeg vet selv hvor utrolig vanselig det er å prøve å passe inn. Til mitt forsvar, har jeg egentlig bare tatt igjen på alt jeg har fått. Det er noe jeg ikke mener du skal gjøre.. Vis hvem du virkelig er, prøv å begynn å tenk positivt. For ett halvt år siden, var jeg såå deppa av meg selv, at jeg nesten prøvde selvmord. Etter det, har selvtilliteen min blitt litt bedre.. ikke på grunn av folkene som støttet, men tanken ved at jeg stoppet. du må stole på deg selv, tror vi egentlig (og andre som har samme problem) - må gjøre det beste ut av livet sitt.. du er perfekt sånn du er. men alle innser ikke det..


    kjempe koselig av deg å blogge om dette. du er en utrolig jente!

    SvarSlett