13. des. 2012

Bildedryss; Aktivitetsdager for The Hobbit


Jeg hadde rett at det ble litt stressende denne uken. Nå er dag 2 over, men vi skal enda tre opp i fullt kostyme og sminke på fredag og ut helgen. Mulig jeg står over en av dagene, skal det sies.

Etter et par timer i går hvor vi sto å gjorde oss til og sto i markedsbodene og 'solgte' (dvs solgte med steiner) magiske alvebønner (jellybeans), sjokolade, kaker, kart, colashots og grønt - gikk vi faktisk rett ned å så nattpremieren på The Hobbit. Ikke absolutt alle, men noen av oss. Jeg er faktisk overrasket selv over hvor godt jeg likte filmen og at jeg klarte å henge med i historien.. Har ofte ganske vanskelig for det, når det er mye slåssing i filmene (alt ser så likt ut i slåsse-scener!)

Var noen artigskruer som kom bort til 'baren' der jeg sto og 'solgte' colashots. En som spurte om jeg kunne komme med et matematisk spørsmål mot at han fikk en shot gratis, om han klarte å svare rett.. Så lite matematisk som jeg er så kunne jeg dessverre ikke det! En annen spurte hvor mye det ville koste for hjertet mitt. Haha.. Tantene mine dukket tilfeldigvis også opp og hilste på :)

Well, more than enough said. Her er en drøss med bilder for spesielt interesserte!
På forhånd; Om det er noen som ønsker at bilder av seg skal slettes, si fra!
Hodepryden har jeg laget selv, med litt hjelp av Hallvard så klart. Han begynte å tegne den i midten, and so it began! Faktisk veldig morsomt og koselig. Og for de som ikke har sett The Hobbit enda; gled deg! 

- Lynn Helen


2 kommentarer:

 1. Va så koselig, og overraskanes å treffe deg der, visste faktisk ikke ay enda va her oppe. Du va så søt der du sto i alvekostymet ditt :)
  Eg kommer kanskje t å se den en gang til, sammen m S-A og K :)

  Klem fra Tante Hanne

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det var veldig koselig og overraskende! Hehe, takk. Kommer til å stå der i morgen og antakelig søndag også :) Jeg så filmen en gang til i dag, men denne gangen i 3D. Så den i 2D sist.. :D

   Slett