25. okt. 2010

What a beautiful day!

Jepp, stemme det! Har hatt en meeeget fin dag i dag. Opplevd nye ting, truffet nye mennesker og fått nye erfaringer, pluss at jeg har skutt en gullfugl - hvis jeg kan si det på den måten.

Ting har liksom bare flyti i dag og gått i min retning OG jeg har følt meg ganske mye som et midtpunkt i hele dag...

Har vært inne i Oslo sentrum og sjekket ut ting. Var der i 3,5 timer før jeg tok bussen til Lørenskog for å dra på dansetrening. I dag var det slow-trening igjen og jeg følte jeg fikk mer ut av treningen i dag enn jeg har gjort før.

Grunnen til det at folk trener på singlene sine den siste delen av timen, og de som ikke har blir sittende å tøye liksom... Men i dag lærte vi en kort dans vi som ikke hadde kunne danse, så jeg fikk jo faktisk dansa noe sammenhengende.

Meg da jeg var rundt 10-11 år.Så var det litt gøy da vi ble avbrutt på dansingen av selve lederen på Studio 1, Nancy... Hun gikk mot meg og holdt rundt meg og sa til treneren vår "Ina, hu her er skikkelig flink å komme på egentreninger altså.. å jobbe for seg selv!" "Ja, hun er veldig flink her også", svarte hun tilbake. Haha, det var jo koselig, syns jeg! :)

Trives der jeg, selvom jeg trener med bare yngre enn meg. Men de er jo søte de da... Men jeg blir jo grønn av misunnelse når jeg ser alle de der små, myke slangeungene.. De har jo så myke ledd fra før, at de får jo til det meste uten å tøye seg halvdø!

Anywho, fikk avtalt en privattime med Ina, så nå blir det Slow dans på meg neste uke, endelig. Dvs at etter jeg har fått den, så har jeg 10 dager på meg å trene på den før Novembermesteskapet. Lite tid, men akk! + at jeg skulle hatt en singel i Freestyle også... Ergo, enda en privattime + masse øving!

Vel vel, nok for i dag... syns jeg.

Har du hatt hvor alt føles rett?
Liker du å danse/trene?- Lynn Helen

6 kommentarer:

 1. Bra det endeli går framover før dg no :D
  Er ikke så gla i å danse, men det var jo arti det tingene du brukte å gjøre på skolen da.

  SvarSlett
 2. :D Hihi
  Kan egentlig ikke se for meg deg danse, heller uansett så x) ÅSsen ting da? xD

  SvarSlett
 3. Høres ut som du trives med dansingen :D
  Stå på, vennen <3
  Og kan du være så snill og slå av den ordtingen? xD

  SvarSlett
 4. Ja æ like å træne.ikke danse mn gla i å slå å sparke fra mæ.d e driitfet

  SvarSlett
 5. Kan du vennligst fjerne meg fra lista over de som får bloggoppdatering på mail? Jeg sjekker ikke uansett, og du skriver så sinnsykt mange innlegg at jeg blir sprø xD
  Går heller inn i bloggen din og ser selv en gang daglig ;)

  SvarSlett
 6. har tenkt å gjøre det lenge, men har visst glemt det. kan gjøre det nå... men jeg får jo også hos deg, og det trenger jeg ikke siden jeg får oppdaterinfene dine på google reader x)

  SvarSlett