16. jun. 2014

Musikkvideo: Coldplay - Every teardrop is a waterfall. / Besøk på Vannøya

God dag!

Det er jo faktisk talt nærmere 1 måned siden jeg la ut noe her. Tyder på at jeg enten har vært opptatt, eller hatt lite å blogge om.. Er vel begge deler. Har vært opptatt med flytting og reising ++.

Var faktisk for første på Vannøya forrige uke fra fredag 6 til torsdag 12 juni. Var på besøk sammen med Viveka hos bestemoren hennes, og jeg hadde det kjempekoselig der. Er jo ikke så ofte jeg får vært med Viveka, så det er fint å bruke mulighetene man har, samtidig så var jo bestemoren hennes alle tiders dame!

Uansett, vi tok en masse bilder og lagde til og med en film. Har vel ikke laga filmer sammen siden VGS, ble en musikkvideo igjen som vi har laget sammen to ganger tidligere. Vi er ganske fornøyde med denne, til tross for at det var et ganske spontant prosjekt, og vi lagde den ferdig på 3 dager.

Her er filmen i alle fall. Selve musikkvideoen slutter på ca 4 minutter, og resten er tabber/behind the scenes.Det var en veldig fin opplevelse ellers, å være der ute. Opplevde en del småting som jeg ikke har gjort før, som man kan tale om som "livets små gleder".
Blant annet så fikk jeg se måse- egg. 3 måse- egg som lå i et reir, oppå en stor stein (måsemoren fløy vekk da vi kom å skulle filme der).
Et par dager etterpå så lå det plutselig bare to egg der, vet ikke hva som hadde skjedd med det tredje, men kunne ikke se det i nærheten heller. Det ene egget hadde da begynte å klekke, og vi kunne se et lite nebb som stakk ut og at fuglen pusta, også laga den noen små pip :)


Uansett, utrolig koselig å være der og ville ikke nølt med å dra tilbake om sjansen bød seg!
Tusen takk for et hyggelig opphold, Viveka (og til bestemoren din)!

1 kommentar:

  1. Viveka Rudi Lilleelven18. juni 2014 kl. 13:52

    Takk sjøl for ei super uke på Vannøya! =)
    Det va herlig å lage musikkvideo igjen og å ta bilda, og ellers bare det å sitte å skravle. :D

    SvarSlett