4. jan. 2014

Underneath the christmas tree

I år laget/dekorerte jeg en del av julegavene, for å gjøre de personlig. Jeg liker jo å sysle og gjøre kreative ting, og dette var noe nytt for meg.. Har nemlig dekorert en haug med lys...

Har dekorert noen flere enn de som er på bildet, men har ikke fått tatt bilde av alle.

1. Til pappa. Bildet av Connie og Nathaniel har jeg tatt selv, bildet av meg har Frøydis tatt. De svarte detaljene er biter av serviett, og artworken på siden (og baksiden) har jeg tegnet selv.

 2. Til Connie. Begge bildene har jeg tatt. Her dekorert med serviett, og limt på glitter rundt hele det grået lyset.


3. Til mamma. Her har jeg dekorert hele lyset med serviett og blonder. + noen steiner. Bildet på lyset er vel tatt av Connie. I tillegg til dette lyset fikk hun en parfyme, og også et nintendo ds- spill som var ment som julegave, men hun fikk det allerede i september. 

4. Til Beste. Hssjt, hun har ikke fått gaven enda, men tror ikke hun er noe særlig på bloggen min, så det gjør ingenting... Her dekorert med litt av hvert. Har klippet til blondehjertet selv, og laget de små sløyfene selv. 

5. Til Kjersti og Øystein. Her ville jeg få alle tre til å stå i stil til hverandre, så lagde de veldig like, men likevel litt ulike. 

Her er også bare noen detalj- bilder. Hentet inspirasjon på nettet og begynte å tegne noe som endte opp som dette. To litt ulike versjoner. Den andre rundt hjertet er en re-kreasjon av noe jeg fant på google. Dekorerte også en ku.. - ja, en ku.. til Frøydis. Den ble jo litt morsom, egentlig.


Så til slutt slipset jeg laget til pappa. Jeg tenkte at det kunne ikke være så vanskelig å sy et slips, men joda.. vanskeligere enn ventet! Jeg måtte først tegne opp mønster, som jeg brukte overraskende lang tid på og deretter klippe ut mønsteret, for så å klippe ut stoffet etter mønsteret. Til min forskrekkelse klarte jeg å klippe feil første gangen, så måtte klippe ut delen på nytt. Da fant jeg ut at jeg hadde klippet skeivt så måtte rette det opp, så slipset ble litt kortere enn hva jeg originalt hadde tenkt.. Og da det var ferdig, så fant jeg ut av vliselinet jeg hadde brukt inni kanskje var en tanke for stivt, for det ble vanskelig å få en fin knute på det... Men det funket tydeligvis for pappa, men da vet jeg i alle fall det til neste gang. Her er i alle fall resultatet.


Det var alle gavene jeg hadde laget, i alle fall som jeg har å vise frem akkurat nå. 

Kjøpte en gave til til Connie, som både jeg og Viveka betalte på. Jeg visste hun likte sånne, for hun hadde hatt et par sånne, men begge var blitt knust, og jeg syns denne passet så bra.


En ting som var litt morsomt da hun åpnet denne på julaften så spurte hun "skal det se ut som hun er gravid, liksom?" Ja, sier jeg.. Også spør hun "Fordi jeg er gravid?".. så ble det en liten pause før jeg utbrøt "Fordi du alltid er gravid..." Folk begynte å le.. Senere sa Connie at hun tenkte det samme, da hun åpnet den. 

Jeg har, som sikkert mange andre kvinner, vanskelig for å finne gaver til gutter/menn. Her er gaven Hallvard fikk hos meg i år.. Innholdet i konvolutten er uviktig, bare et kort, men jeg ble ganske fornøyd med skriften på den. Han har fått to gaver hos meg tidligere i år også, et par ting jeg har kjøpt, men også en ting jeg har laget, som jeg antakelig viser senere. 

Jeg fikk også tre gaver hos han, faktisk. Jeg ble overrasket over å få så mange, men han har ikke gitt meg noen gaver tidligere i år heller, så det virker jo fair. 

Det som var inni gavene var en veldig fin klokke, en parfyme og bodylotion (Police to be queen) og en konfekt-eske.

Tenkte jeg kunne vise de andre gavene jeg har fått, samtidig.


Trillekoffert fra mamma og Frode. Har lenge vært snakk om at jeg skulle hatt en sånn, men har ikke fått det før nå. Rosa er absolutt ikke favoritt-fargen, men jeg syns den var stilig. Funny thing is at jeg hadde kjøpt meg egen trillekoffert et par dager før jeg reiste sørover, fordi jeg fant det håpløst med noe annet.. Jeg fortalte det til mamma i telefonen og måten hun reagerte det på tenkte jeg med meg selv at hun sikkert hadde kjøpt det til meg i gave.. Hun sa ingenting som gjorde at jeg skulle tro det, men det at hun sa veldig forskrekket "Har du det?" og deretter ble veldig stille som om hun begynte å tenke, gjorde alt... 


Klær, sko og parfyme hos pappa. Ja, fikk samme parfyme hos både pappa og Hallvard (det sto jo på ønskelisten min), så nå har jeg to. Det nederste bildet er genser jeg fikk hos Nathalie og typen hennes. 

Svart armbånd fra Sondre og Alexander (som det sto på pakken, men vi vet alle at mamma hadde kjøpt det..) :P Englevinger og øreringer, som hun tydeligvis har laget selv fra Kjersti. Søte små esker, armbånd og øredobber fra Connie og Ole. 

Disse tre tingene fikk jeg hos Beste. 


Krukke med godteri og noen småting fra Frøydis. 


Enda et par ting jeg fikk hos Kjersti og Øystein. Kake- kokebok, og en liten forundringsboks med noen saker i.

Et rose-lys + noen hundrelapper hos bestemoren til Hallvard.

Jeg tror det var alt jeg hadde å dele denne lørdagen... Jeg fikk i alle fall masse fine gaver og er kjempefornøyd. Tusen hjertelig takk for gavene, alle sammen, og godt nytt år! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar