30. okt. 2012

40mm testbilder

Måtte jo ta noen testbilder med den nye 40mm linsa. Det første tok jeg da jeg gikk ned mot togbanen i Oslo på tur hjem, og det andre tok jeg hjemme.

Bokeeeeeh!! <3 p="p">
Hva syns du?

- Lynn Helen

Gjøvik- shopping

Dro til Gjøvik sammen med Connie i dag. Det var egentlig ikke en plan jeg hadde i dag, men plutselig så var det bare bestemt uten at jeg egentlig hadde vært med på å bestemme det x)
Jeg var blitt spurt og sagt at vi kunne dra en dag, men jeg visste ikke at vi skulle dra i dag før jeg la meg i går natt.

Uansett, fant mye fint, men fikk jo ikke kjøpt alt. Her er de tingene jeg fikk kjøpt!


Jeg fant en topp som jeg ble interessert i, men det var noe med den jeg ikke likte, så Connie gikk å fant et belte jeg kunne prøve sammen med den. Dermed så kjøpte jeg begge deler, selvom jeg enda ikke var helt fornøyd. Jeg hadde misforstått og trodde toppen var 100 kr billigere enn den var, så etterpå ble jeg gående å gruble på om jeg skulle levere den tilbake eller ikke, for jeg synest ikke den var verdt den ekstra hundrelappen. Det endte med at jeg leverte tilbake toppen og beholdt beltet x)


En fuktighetskrem som fungerer omtrent som en foundation i samme slengen. Greit å bare legge raskt på om man har det travelt. 


En slags pysj. Bruker jo egentlig aldri pysj, men hender jeg bruker shorts om natta, så dette er egentlig greit. Syns den var skikkelig søt. 

Hva syns du om innkjøpene?

- Lynn Helen

Nytt objektiv!

Yea, that's right. På lørdag fikk jeg endelig kjøpt meg ny linse. Var først snakk om enten 50mm eller 35mm, men det jeg endte opp med var en 40mm f/2.8 pancake lens med STM-fokus. 

Forskjell på linsa jeg pleide å bruke, 18-55mm med zoom, og den nye kompaktlinsa 40mm. Jeg liker den. Merker forskjell. Får skarpere bilder og mye finere bokeh! Kommer noen bilder etterhvert som jeg har tatt med den, både fra barndåpen til Nathaniel og andre diverse ting. 

- Lynn Helen

29. okt. 2012

Halloween Makeup; Tiger

God dag!
Tenkte jeg skulle prøve å få lagt ut den siste Halloween- looken jeg laget på Torsdag. Ville lage noe dyrisk istedet for noe skummelt/ekkelt denne gangen. Hadde egentlig tenkt til å gjøre noe annet ut av dette enn sånn det ble.

Til denne har jeg ordnet en bilde- tutorial, istedet for video!

________________________________________________________________________________

Før:



Steg 1

Solpudder - Stila.
Klarer ikke se hvilken shade det er, nummneret er skrapt bort.


Solpudderet burde ha en oransj-aktig farge (evt et annet mørkt pudder). Legg pudderet som vist på bildet nedenfor (de feltene med farger)


(Yeah, looks stupid!) 


Steg 2

Highlighter - Make Up Store.
Fargen heter MAGMA. 



Legg highlighteren som vist nedenfor (de feltene med farger)


(Ser fortsatt dumt ut)...


Steg 3

Hvit øyeskygge - BareMinerals.
Dette er en løs-øyeskygge som heter Snow.

Legg den over highlighteren. 


Steg 4

Svart eyeliner - H&M. 



Legg eyeliner på både øvre og nedre våtlinje. Øvre våtlinje kan være vrien noen ganger, hvis du ikke er vandt til det. 



Steg 5

Svart liquid eyeliner - Make Up Store. 
Den heter Cake Eyeliner, Black. Må brukes vann til. 

Legg den over øye (enten bare rett over vippene eller over hele lokket) og lag en tynn vinge i ytterkaten som går opp til øyebrynet, og en større i øyekroken nedover nesen som vist nedenfor. Her kan du forøvrig legge en svart øyeskygge over øyelokket om ønskelig (det gjorde jeg senere). 

Fortsett med denne cake eyelineren og tegn opp noen streker/flekker rundt omrking i panne og kinn.
Tips: Se etter et bilde av en tiger! 


Steg 6

Lipliner/eyeliner
Vet faktisk ikke hvor denne kommer fra, men det er iallefall en rød/rosa lipliner. Bruk en rød eller rosa eyeliner om du faktisk har det. 

Legg den på nesetippen og nedover, som jeg har gjort. La det se omtrent ut som et hjerte.



Steg 7

Gå tilbake til din svarte liquid eyeliner (MUS Cake Eyeliner - Black) og fortsett å tegn rundt nese og munn, som du kan se jeg har gjort nedenfor.


Steg 8

Hvit liquid eyeliner og løse vipper.
Legg en hvit liquid eyeliner (evt en hvit ansiktsmaling e.l) over de hvite punktene for å få en sterkere farge. Trenger ikke legges overalt, men der du syns det passer. Legg til slutt på litt mascara og et par løs-øyevipper og du er ferdig!




________________________________________________________________________________


Hva syns du? 

- Lynn Helen

27. okt. 2012

Yesterdays flight look!

I dag/natt reiste jeg til Oslo. Var egentlig veldig godt å være tilbake. Flyet mitt var 1,5 timer forsinket, så jeg var ikke inni Lillestrøm før 00- 00.30 i natt.

Vel, anyways... Sånn her så jeg ut i dag.



Måtte lagre bildene i dårlig kvalitet for å få lagt det ut i og med at nettet funker så dårlig..

Hva syns du?

- Lynn Helen




25. okt. 2012

Halloween Makeup; Sweeney Todd

Her er den siste Halloween- looken jeg har laget. Hadde egentlig noen andre planer enn Sweeney Todd, men ideene ble aldri helt ferdig-utviklet. Lager muligens en siste i dag, hvis jeg får tid.




Hva syns du?

- Lynn Helen

24. okt. 2012

Første snøen har lagt seg i Tromsø

Sånn her så det ut da jeg gikk ut døra i morges.

Det er jo igrunna litt koselig, men det må være bra mye for at det skal bli koselig. Begynner å få julestemning. Denne snøen kommer sikkert til å forsvinne igjen, før det kommer for godt.


Mista den ene øredobben min på veien da... Fint, det...

- Lynn Helen


Halloween Makeup; The Scarface

Her er den andre Halloween looken jeg har laget! Jobber med en filmtutorial til på en karakter-sminke, og kanskje jeg lager en halloween look til i dag.





Hva syns du?

- Lynn Helen

23. okt. 2012

Halloween Makeup; Dark Shadows inspired

Det tok sin tid, men her er den første Halloween sminken! Kommer flere i løpet av uka. Har hatt litt problemer med opplasting av videoen.