18. aug. 2010

Flyreise + kjæreste + trening og jobb

Ja, det ER lenge siden jeg har blogget, men jeg har vel ikke hatt så mye å blogge om + at jeg har intrykket av at ikke det er særlig mange som har interesse av å lese det uansett.

Anyways, jeg har en del på hjertet og samvittigheten for tida...

For det første; Jeg er i tromsø og skulle egentlig dratt til Oslo igjen på mandag - ENDRET REISEN - skulle dratt igjen i dag - SKIPPA REISEN! Nettopp, jeg har altså sløst mye penger på INGENTING og faktisk kastet pengene ut av FLYvindu! Men som pappa sa; Det viktigste er at du er blir fornøyd og det er dumt å bruke penger på noe du IKKE vil. True!

Bare et bilde jeg photoshoppa på null komma ingenting. Inspirert av Viveka! xD
For det andre; Jeg har fått meg ny kjæreste og det er den alltids herlige Kenneth! Vi ble offisielt sammen fredag den 13 august... Tru om det er en ulykkesdag afterall? Ikke for meg!

Btw; Han røyker ikke lenger! Han sluttet for 3 uker siden pga L-O-V-E! Glad i deg, pus! <3For det tredje; Jeg er sinnsforvirra når det gjelder dansetreningen og jobbingen. Skal jeg få meg jobb først og deretter starte å trene, eller omvendt? Må jo forsikre meg om å ha penger til å danse!
Men på den annen side... Hvis jeg ikke får jobb, vil jeg ikke ha penger til å danse og da vil jeg heller ikke ha noe å gjøre i Oslo, siden jeg faktisk flyttet for å kunne danse!

Og hvem vil vel ha en liten, dum og sjenert 18 årig jente uten jobb-erfaring?

Blir gal bare av tanken på det der, for jeg gleder meg som en liten unge til å starte å trene igjen! Gud, hjelp meg.. Gi meg bare en jobb, vær så snill!

Meg på Norgesmesterskap i freestyle discojazz da jeg var 11 år.

Tips til meg?

- Lynn Helen

6 kommentarer:

 1. Ikke gi deg på jobb søker fronten, ta kontakt med NAV-arbeid, registrer deg hos et vikartjeneste byrå, bit i deg sjenansen, veit d er vanskelig-men prøv, Stikk innom forskjellige steder å hør etter jobb. Hoteller trenger alltids renholdere, sykehus kjøkkener trenger alltids vikarer, kles butikker, barnehager bare å stikk innom over alt, det skader ikke å prøve, d værste som kan skje er at du får et nei, men hvis du ikke prøver, så kan du jo ikke vite svaret. Men HVA har DU lyst til å jobbe med, foruten å danse da????

  Stå på snuppa.

  Klem "tante" Hanne

  SvarSlett
 2. Som tanta di sei, stå på! Jobb finn du altids i en storby som Oslo. Jobbe på hotell kunne jo vært arti førsåvidt :P
  Gå helst tell plassn å spør før då vise du meir interesse.
  Gratz me ny kjæreste^^
  Veste ikkje at du hva i tromse btw.. :P

  SvarSlett
 3. Du finner sikkert en jobb, spørs hva du vil ha, men det finnes jo mye rart i Oslo :-) Sikkert mye spennende også, bedre jobbtilbud enn her i Tromsø hvert fall.

  SvarSlett
 4. Ja, må vel finne meg en jobb i en så stor by som Oslo.. Kan ikke være helt umulig! Spørs bare NÅR jeg finner meg en, vil jo starte å trene.. Men det kan jeg ikke gjøre uten penger... Har vært innom en del plasser å spurt da og sendt masse søknader, men nesten ingen svar. Blir fortvilt :P

  SvarSlett
 5. Du bør levere søknader hver dag, og det kan du ikke gjøre når du sitter her oppe da...?

  SvarSlett
 6. Btw; genialt bilde du photoshoppa!!! HAHAHA :D

  SvarSlett