19. mai 2010

Bare et lite Google-tips

Jeg vil regne meg som en ganske storforbruker av Google. Benytter mange funksjoner. Jeg bruker for det første BLOGSPOT, GMAIL, LESER og OVERSETTER ofte og ellers googler veldig mye om det er ting jeg lurer på. Og ja, google er i det hele tatt ganske bra.

Så et tips til dere som følger mange blogger osv, og liker å følge med på alt det som skjer: Bruk Google Reader! Gå inn her og lag deg en konto, om du ikke allerede har. Min ser sånn her ut:Klikk på "Legg til abonnement" øverst i venstre hjørne og bare kopier inn linken så finner du alle blogger og hva det måtte være i en liste under, som heter "Abonnementer". Ettersom folk oppdaterer bloggene sine vil de komme opp på midten, som du kan se på min konto på bildet over. Benytt deg av den!
Benytter du deg mye av Google?
Hvilke funksjoner bruker du?
Syns du dette er et bra tips?

1 kommentar:

  1. Ja, jeg benytter meg mye av google. Det er veldig nyttig og bra, men dog litt farlig av og til. xD Haha. Jeg mener, ikke alt er like sant.
    Uansett, jeg benytter meg mye av Wikipedia, translater og yeah, andre nettsider som popper opp. xD Haha.

    Og ja, dette tipset var faktisk veldig nyttig. Jeg har kinda hatt sånn konto hele tiden, men ikke benyttet meg av den så det blir jeg å gjøre nå. Tusen takk. ^^

    SvarSlett