24. feb. 2016

Homemade bath bomb

For noen uker siden prøvde jeg å lage en badebombe. Har sett noen videoer på youtube der folk har laga det og syns det så litt spennende ut, men min ble ikke helt vellykka. Jeg hadde ikke nok av en ingrediens så måtte bare improvisere resten, så kan hende det hadde noe med det å gjøre, og det at det kanskje ikke fikk rett konsistens..

Tok lang tid å blande inn fargene da jeg måtte blande inn veldig lite om gangen. Også la jeg det i en kulerund form, som egentlig er ment for å lage isball.

Er flere måter å lage dette på, og jeg brukte nok ikke de beste ingrediensene. Det som er brukt her er natron, maizenna mel, sitronsaft, vann og konditorfarge. Finnes i alle fall mye informasjon på youtube om bedre alternativer.

Resultatet ble en badebombe som ikke hang sammen, og som ble ganske porøs, så det gikk lett i oppløsning... :/ Dette skulle være en forsinket julegave til Henriette, jeg valgte å gi den bort selvom den ikke ble helt vellykket.. Er jo fortsatt brukbar selvom den ikke var hel :)La den i en pose som jeg dekorerte litt før jeg ga den vekk.

1 kommentar:

  1. Synes den så fin ut i den pynta posen. Blir med en gang veldig fint når man gjør litt utav innpakninga :D Og den ble jo forsåvidt fin i fargan og mønsteret ^^ Så synd den ble litt ødelagt :/

    SvarSlett