16. des. 2021

Foto: Lucifer oppdager verden

Hei.

Her er enda noen bilder av Lucifer, på hans første tur ute "alene", det vil si uten bånd - vi var jo tross alt med for å se litt hvor han gikk og holdt litt øye med han første gangen. 

Vi hadde egentlig ikke tenkt å sende han ut alene før han var 1 år, siden det tydeligvis er det som ofte er anbefalt i og med at det er først da de har utviklet sansene, og ikke er i like stor fare for å "rote seg bort". Vi valgte å gjøre det da han var litt over 7 mnd, fordi vi så at det ikke var holdbart å holde han inne pga at han var så vill og rastløs. Det er tydelig at han trengte å komme seg ut, siden han er blitt mye roligere etterpå. 

Disse bildene er fra 23. Oktober. 



Var jo veldig morsomt å se hvordan han håndterte den første turen på egen hånd. Han gikk jo litt rundt i nabolaget, men kom hjem da han så at vi var ute. Så sprang og hoppet han rundt som en tulling rundt huset og på plenen, han virket så lykkelig for å være fri. 






2 kommentarer:

  1. Naaaw så skjønne og fine bilda av Lucifer :D det ser ut som han koste sæ ute ja, koselig å se ^^
    Likte aller best det første bildet, det va veldig fint med sommerfuglen ^^

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk ^^
      Ja, det første bildet syns jeg og ble best av disse. Egentlig så var Patrik med på det bildet og veivet med et gresstrå, men så fikk jeg ideen om å sette inn en sommerfugl istede ^^

      Slett