2. feb. 2023

Foto: Winterwonders

 Her er et siste innlegg med litt andre bilder tatt i løpet av desember og januar.






En sommerfugl som sto så fint alene i snømengden. Dette er pynt som står i blomsterbedet mitt, men det falt så mye snø etterhvert så alt annet rundt ble begravet.

¨

En morgen jeg våknet og oppdaget at det var vakre perlemorskyer, så jeg måtte knipse noen bilder.



Og omsider - så hadde vi et rådyr i hagen en natt. Jeg har hatt så lyst til å ta bilder av dem og håpet at de skulle dukke opp, og jeg ser dem ganske ofte i nærheten, men stortsett alltid etter mørkets frembrudd og har aldri kamera på meg når det skjer. 

Dette var veldig tilfeldig og rett etter at Patrik hadde nevnt at det var rart at ikke rådyrene kom i hagen vår, så sto den utenfor. Jeg stresset meg rundt for å finne kamera, mens Patrik slukket lysene, slik at ikke rådyret skulle se oss og bli skremt. Samtidig så var det så altfor mørkt at jeg ikke så hva jeg drev med, så jeg brukte for det første feil linse, og rakk ikke stille inn kamera skikkelig heller. Dermed er ikke bildet av prima kvalitet.. Men jeg syns det ble litt koselig og stemningsfullt likevel. 

2 kommentarer:

  1. Mange fine bilda, likte alle sammen ^^
    Spesielt 2, 4 og det siste! Synd det ikke ble helt god kvalitet, men det va stemningsfullt og fint fordet :D va stilig det med sommerfuglen og, minte jo om den sangen "sommerfuggel i vinterland" :D
    E så nydelig med snø på bilda *-*

    SvarSlett
  2. Tusen takk ^^
    Ja, tenkte og på den sangen når jeg tok bildet x)

    SvarSlett