28. jan. 2017

Jul og nyttår 2016

God kveld! (?) - Alt ettersom hvordan man ser det...

Er jo allerede langt på natt, men siden jeg enda ikke har lagt meg så er det fortsatt kveld for meg. Og siden jeg egentlig skulle legge ut dette tidligere i dag, men ikke hatt tid - så tar jeg meg tid nå før senga roper.



Har jo vært på østlandet hos min familie i jula. Så tenkte å bare slenge ut en liten film og litt bilder fra oppholdet. Kom tilbake for 2 uker siden, men har ikke hatt tid eller ork til å gjort noe med det her før nå.

Julaften









Nyttårsaften











Ja, jeg har og tatt tatovering mens jeg var der. Pappa sa ingenting da han så den, fordi han trodde den ikke var ekte. Kunne jo fort funne på å sette på en juksetatovering eller noe slikt, mente han, så jeg måtte jo påpeke at den var ekte.

Tvilling- bursdag + litt annet




Kakte jeg bakte for anledningen :)



Så ville mamma ha snømann i hagen sa hun, så da måtte man bare ut å bygge da. Den første vi lagde lignet mer på en dame, så da ble det det. Så bestemte jeg meg for at hun skulle få en tynn, liten mann også.. Ble igrunn et skremmende par. Haha.





     

19. jan. 2017

Hekletøy: Lue, hals og sokker

En ting som jeg har holdt på med litt tidligere er hekling. Det syns jeg er litt underholdene og holde på med, men av og til veldig vanskelig. Jeg har jo egentlig ikke peiling på hva jeg holder på med, så jeg kan egentlig ikke holde på med det uten mamma til stede, sånn at jeg får hjelp når jeg trenger det.

Har fått heklet både lue, hals og noen sokker/tøfler mens jeg har vært der nå.

Lua har jeg stortsett heklet selv, men fått god hjelp/veiledning underveis, og hadde garn igjen så da ville jeg hekle noe som matchet. Hadde egentlig tenkt å hekle votter først, men så ombestemte jeg meg og fant ut jeg ville ha hals i stedet. Det endte opp med at mamma heklet hele halsen til meg. Men fint ble det!






Når det gjelder sokkene så har jeg heklet en av de stortsett selv, mamma heklet det øverste av den ene fordi det var gjort en feil som hun rekket opp og fikset. Jeg fikk så dårlig tid til slutt, så hun heklet den andre helt alene til meg så de skulle rekke å bli ferdig før jeg skulle reise hjem. Hun er jo raskere enn meg siden hun kan det, så da ble det slik. Men de ble i alle fall veldig søte, synes jeg :)




Det jeg har heklet tidligere kan sees her.

18. jan. 2017

Shoes, makeup and jewelry

God kveld!

Da var jeg tilbake hjemme i Bergen igjen. På en måte ganske stor nedtur å reise fra winter wonderland på Østlandet og komme hjem til regn og vind på Vestlandet... :/ En positiv ting er jo at det er litt varmere her, men hadde likevel foretrukket kulden sammen med snølandskapet.

Jeg var også på første poletime i går på nivå 2. Kjempekjekt å komme tilbake! Stiv og støl i kroppen er jeg i dag, men det er igrunn bare deilig noen ganger. Kjenne at kroppen er brukt! 

Uansett! Hadde jo bestilt en del ting før jul, og noen av tingene har kommet mens jeg har vært bortreist + at jeg fikk noen ting av Viveka i går som hun også hadde bestilt til meg i julegave som var forsinket. 



To par sko. Elsker de første, de bare falt jeg for med en gang *_*  Og de andre var for å ha noen ordentlig vintersko mens jeg var østpå, men de kom aaaalt for sent.. Kjekke å ha uansett tenker jeg. De er brukt litt nå da, og hadde nylig brukt dem før jeg tok bildet så de var litt våt, så da ser dem ikke like fin ut. 



Veldig fin jakke- sak i lilla ^^ Det var faktisk et hull i den da jeg fikk den, men det sydde jeg fint igjen. 


Regnbue- highlighter. Aner ikke om den fungerer noe særlig enda, men tenker jeg skal teste den ut skikkelig i nær framtid! 



To ringer. En jeg har kjøpt selv (den med frosk på) og en fra Viveka (som jeg hadde satt på en ønskeliste). Begge to var dessverre en størrelse for stor.. :/ Men skal se om det går an å fikse på et vis. 


Lipgloss fra Viveka, som står fint til Colaflaske- eyelineren jeg fikk i julegave :)



Og et kjempefint revesmykke fra Viveka, som også var en av tingene på ønskelisten min! 

Tusen takk! :D

5. jan. 2017

Video: Poledance

En liten video til fra siste pole- treningen jeg foretok meg før jul, som er 3 uker siden nå. Uff, er aaalt for lenge siden jeg har fått trent! Blir nok enda noen uker til jeg får starta opp igjen. Begynner på nivå 2 den tredje uken i Januar. Det blir stas! :)