30. okt. 2016

Yesterdays Halloween look: Glam Vamp

Ble visst enda et Halloweenparty på oss i går. Roll and Rock diner and bar hadde et Halloween- arrangement i går, som jeg var på sammen med typen, Viveka og resten av den standarde guttegjengen jeg pleier å henge med. Ble i alle fall en veldig koselig og moro kveld!

Jeg hadde verken tid eller inspirasjon til å finne på noe skikkelig Halloween- sminke til det i går, så det ble en enkel vampy look.







Productlist:

Base:

Kicks Mattifying Primer
Isadora Cover Up Foundation & Concealer - 60 // Light Cover
Makeup Mekka Matte on the go Baked Powder - Transparent
Glominerals Pressed base - Natural Fair
Makeup Mekka Duo Powder Contour Palette
Glominerals Globlush - Spice Berry og Hibiscus
Anastasia Glowkit Gleam - Hard Candy og Starburst

Eyes:

Makeup Mekka Eyeshadow Magnet
Colourpop Super Shock Shadow - Hustle
Urban Decay Moondust Palette - Galaxy
Makeup Mekka Water resistant Eyeliner pencil - Black
Makeup Mekka The Brow wow pencil - Light Brown
Makeup Mekka Waterproof ultimate Contour Lip Liner - Kisses and Crowns
bareMinerals Lash Domination Voumizing Mascara - Intense Black
Lenses: Dagslinser Vampire fra Mye Moro.

Lips:

Makeup Mekka Waterproof ultimate Contour Lip Liner - Plum & Coke
Colourpop Ultra Metallic Lip - 3-Way

28. okt. 2016

Høsten

God kveld!

Tenkte jeg kunne dele noen høstlige bilder denne litt triste sene torsdagskvelden. Føler ikke karmaen har vært helt på min side i kveld likevel, til tross for at jeg faktisk ga 70 kr til en tigger her om dagen.

Bildene tok Viveka av meg da vi var på vei hjemover fra Østlandet. Her hadde vi stoppet på Gol :)






Ikke meningen å spre negative vibber, men det er stort sett når ting går litt i mot deg jeg føler det er viktig å skrive. Disse typiske rosabloggerne skriver helst bare positivt, men lets face it; alle dager er ikke perfekt uansett hvor mye man prøver å overbevise om det.

De siste ukene har jeg spurt meg selv hvorfor jeg bor i Bergen. Det er èn opplagt grunn, som er kjæreste og venner. Jeg hater klimaet her. Av alle årstider er det nok høsten jeg liker minst. Den er bare kald og sølete syns jeg. Vår og sommer er herlig, stort sett. Vinter pleier jeg også å elske, men her i Bergen får vi stort sett ikke snø, bare sludd, regn og haggel. Det regner hele året. Det eneste jeg får ut av vinteren her er fastfryste bildører, også får jeg ikke engang noe igjen for det! Hadde jeg enda kunnet trøste meg med snøen!

Julestemningen rekker nesten ikke komme før jula er over, når det ikke ligger et fnugg på bakken. Stemningen begynner vel å sige inn når jeg er halvveis på vei til Toten i Desember, I guess.

27. okt. 2016

Halloweenfest 2016

Hadde Halloween- fest her i helgen, som jeg har nevnt tidligere. Satt fredag kveld og lagde ferdig noen dekorasjoner (ballong- gresskar og spøkelser og sjokolade- godteriskål), og dagen etterpå var det sminking på både meg og Patrik + dekorere der festen skulle foregå. Ble i alle fall en kjempefestlig kveld, jeg storkoste meg! Her er et bildedryss + en film.











Første gangen jeg prøvde meg på en slik bolle, lagd av kokesjokolade. Syns den ble vellykket, og den ble nesten spist opp den og, som innholdet!






Sminket meg selv og Patrik denne dagen, så store deler av dagen foregikk ved sminkebordet..







Prøvde meg og på jellyshots for første gang. Ble hele 22 stk, og alle gikk faktisk bort, så det var tydelig vellykket!









Vi hadde en avstemning for beste kostyme, hvor Patrik fikk 6 av 11 stemmer.. Premie hadde jeg bestemt at skulle gå til en annen enn meg eller han uansett, og siden nr 2 i rekka var meg med 2 av stemmene, så måtte vi ha en trekking ut av de 3 siste som sto igjen. Den som stakk av med premien var denne bjørnen på siste bildet xD

Til slutt en film fra kvelden.


19. okt. 2016

Halloween makeup: Burnt Devil

Her er en til Halloween- look jeg lagde på mandag. Dette skulle være en djevel- skapning med historien jeg lagde meg opp den hadde vært litt uheldig og blitt forbrent i helvete. Dessverre syns jeg ikke det ble helt vellykket. Skulle egenltig hatt mye mer latex på enn det jeg brukte, men den latex- flaska jeg har er utrolig lite praktisk. Brukte svamp for å påføre da den ikke har noen applikator, og latexen bare sank inn i svampen når jeg helte den på og var så og si umulig å få nok ut av den etterpå. Men men, noe ble det.

Er som jeg sier, blir som regel alltid noen "kvalitetsfeil" eller hva jeg skal kalle det når jeg prøver meg på Halloween- looks. Makan!

Men er ikke noe annet å gjøre enn og øve!




Neste Halloween- look lager jeg på lørdag da vi skal ha Halloween fest her, så den blir antakelig ikke publisert før neste uke igjen. Så kommer det kanskje et par til i løpet den uken også :)

17. okt. 2016

Halloween makeup: Glowing skull

I går tok jeg meg tid til en ny Halloween- look, hvor jeg brukte en glow in the dark facepaint, fra Panduro. Funka helt greit, men effekten dabba fort av så den trenger visst godt med lys for å holde seg "aktivert" hele kvelden.

Dette er jo forsåvidt og en look som er godt oppbrukt til Halloween.






Tror jeg blir å lage en til Halloween- look i løpet av dagen!

13. okt. 2016

Innkjøp fra New Yorker og bruktbutikker

Nå er vi tilbake på Toten etter et par koselige dager hos min søster. Kjørte først innom Hamar på vei hit for å dra en tur på CC. Hovedsakelig fordi New Yorker finnes der, og det har dem ikke der jeg bor så får ikke dratt dit ofte og det er en av favoritt klesbutikker. Finner alltids noe kult der.

Her er det fra New Yorker!


Langarma og høyhalsed rød kjole. Har hatt lyst på sånn her type kjole en stund, så fint jeg kom over denne :) Den svarte saken er ikke noe som hører til kjolen, det er en body harness fra Ebay som jeg liker veldig godt. 


Den grå overdelen under jakken. Veldig glad i sånne type plagg med høy hals når det er kaldt vær. Jakken er forsåvidt og kjøpt i dag på bruktmarked. 




Denne toppen har jeg en grønn av også, bare at den er kortarma. 


Og en veldig fin truse :) 

I dag var vi innom to bruktbutikker, hovedsakelig fordi Viveka trengte en jakke. Jeg fant så klart noen ting der jeg og. 


Dette er egentlig ikke helt meg, men syns den var veldig søt. Fra Ting og Tøy brukthandel.


Søt tubekjole. Også fra Ting og Tøy brukthandel.




Også en kjempefin veske jeg ikke kunne la vær å kjøpe. Blir antakelig flittig brukt! 



Veldig søt strikketopp i blått med sølvtråer (syns dårlig) fra Fretex.



Og til slutt en fin liten veske. Har ingen sånne type pyntevesker, så syns det var på tide, spesielt når denne kostet bare 20 kr på Fretex.