30. sep. 2016

Makeup look: I'm the creator

Denne sminkelooken ordnet jeg faktisk for en uke siden, men har ikke hatt tid å legge det ut tidligere. Bestemte meg bare plutselig forrige fredag kveld å ordne en makeup til en konkurranse med konseptet "I make my own rules" som tema, og det ble denne. Helt improvisert.




27. sep. 2016

Todays look: Ultra Violet

Bare et par raske på dagens.. :)

Ville absolutt ha på meg noen blå sko i dag, som jeg har brukt lite, så derfor måtte jeg prøve å matche de på et vis. Derfor ble det lilla og blått på både øyne og lepper i dag :)




Productlist:

Base:

Kicks Mattifying primer
Urban Decay All Nighter Waterproof Longwear Liquid Foundation - Shade 0.5 / Fair Porcelain
Makeup Mekka Matte on go Baked Powder - Transparent
Glominerals Pressed Base - Natural fair og Beige Medium
Glominerals Globlush - Spice Berry
Anastasia Glowkit Gleam - Mimosa og Starburst
Smashbox Photo Finish Primer Water

Eyes:

Makeup Mekka Eyeshadow Magnet
Makeup Revolution I Heart Chocolate palette - You Need Love, Thank Friday og Pleasure Girl
Blå eyeliner (Unnamed)
Make Up Store Eyeliner pencil - Violet Storm
Makeup Mekka The Brow wow Pencil - Light Brown
Kiko Super colour Mascara - 01 / Lilla

Lips:

Viva La Diva Absolutely fabulous lips - Kharma
Colourpop Ultra matte lip - Jellies

25. sep. 2016

Yesterdays look: Chocolate'n'coffee

Har blitt helgekos med kjæresten omtrent hele helga. Taco og serie fredagskvelden, i går var vi i byen på kino, middag på Egon og deretter en tur ut på en pub med noen venner. I dag har det vært middag, god dessert som kjæresten lagde og film. Det skulle vel bare mangle at det blir sånn iblant når han er borte mandag-fredag omtrent hele tiden ellers?

Her er i alle fall noen (litt dårlige) bilder av looken fra i går :)




Kreppa luggen og deler av håret, fordi jeg liker at luggen ser fyldigere ut og har litt volum, også lagde jeg litt bølger nederst med rettetang.

Productlist:


Base:

Kicks Mattifying Primer
Urban Decay All Nighter Waterproof Longwear Liquid Foundation - Shade 0.5: Fair Porcelain
Makeup Mekka Matte on the go Baked powder - Transparent
Glominerals pressed base - Natural fair og Beige medium
Glominerals Globlush - Begonia og Paradise
Anastasia Glowkit Gleam - Starburst

Eyes:

Makeup Mekka Eyeshadow Magnet
Makeup Revolution I heart chocolate - Love Torn, Thank Friday, Smooth Criminal, You need More og What A Way to Go.
Anastasia Glowkit Gleam - Starburst
Makeup Mekka Water resistant Eyeliner pencil - Fresh Nude
Makeup Mekka The Brow wow pencil - Light brown
bareMinerals Lash domination Volumizing Mascara - Intense Black

Lips:

Makeup Mekka Waterproof Ultimate Contour Lip pencil - Guess Who
Makeup Mekka Moisturizing Lip Balm Chubby Stick - Natural Knock Out

22. sep. 2016

Makeup look: Chocolate Obsession

Som forventet ble det en sminkelook i går med en del av produktene jeg la ut her om dagen. Blir veldig inspirert og motivert med en gang man har nye ting å bruke! Produktliste lenger ned.






Productlist:


Base:

Urban Decay All Nighter Waterproof longwear Liquid foundation - Shade 0.5
Makeup Mekka Matte on the go Baked powder - Transparent
Glominerals pressed base - Natural medium
Makeup Mekka Duo powder Contour palette
Glominerals Globlush - Begonia og Paradise
Anastasia Glowkit Gleam - Crushed Pearl

Eyes:

Makeup Mekka Eyeshadow magnet
Makeup Revolution I Heart Chocolate palette - More ! , Pleasure Girl, Thank Friday, Chocolate Love, Love Torn og What A Way to Go.
Makeup Mekka Water resistant Eyeliner pencil - Dark Brown og Fresh Nude
Makeup Mekka The brow wow pencil - Light Brown
Makeup Mekka Waterproof ultimate Contour Lip pencil - Saved (For dripping chocolate)
Niko Supercolor Mascara - 01 Purple

Lips:

Makeup Mekka Waterproof ultimate Contour Lip pencil - Saved
Colourpop Ultra metallic lip - Pyt
Makeup Mekka Water resistant Eyeliner pencil - Dark Brown og Fresh Nude (For dripping chocolate)


Som det står i lista har jeg brukt foundationen fra Urban Decay og sjokoladepalettet.

Foundationen var veldig god og tonen var perfekt til meg. Måtte kjøpe den lyseste som fantes, da jeg har så lys hud. Ellers føles den veldig lett på huden, kjenner den igrunn ikke i det hele tatt, og virker som den er drøy i bruk. Det er alltid en fordel!

Når det gjelder sjokoladepalettet - I'm totally in love! Nydelige farger, som er overraskende godt pigmentert. Tror skyggen som heter Love Torn er en av favorittene, det er den i palettet som har mest shimmer i seg (brukt i ytterkant av øyet). Har brukt primer under, som dessuten gjør at fargene blir enda sterkere og sitter lenger. Blir antakelig flittig brukt!


Denne looken minner jo litt om noe jeg har laget før, som jeg har publisert bilde av tidligere. Her er den i alle fall:


Den er jo igrunn stiligere, syns jeg i alle fall :)

21. sep. 2016

Makeup look: Just go with the flow

Dette er en makeup jeg lagde ganske raskt her om dagen. Improvisert, lot egentlig bare følelsene styre alt. Dette er hva jeg endte opp med.




New in: Makeup Mekka, Lancome, Smashbox, Urban Decay og Makeup Revolution

Jeg skjemmes nesten litt over at jeg har kjøpt så mye ting de siste ukene, og da er det spesielt mye sminke. Det blir sånn når det er perioder for meg der jeg ikke har noe penger til overs til sånt, så går jeg tom for ting eller det kommer nye spennende ting ut som jeg så gjerne vil ha. Da blir det store bestillinger når jeg har penger.

Her er enda noen nye sminkesaker som er blitt anskaffet de to siste ukene.




Alt Fra Makeup Mekka:

• Duo powder Contour palette.  • Matte on the go Baked powder: Transparent.  • 3X Water resistant Eyeliner pencil: Black, Dark brown og Fresh nude.  • Party Minerals eyeshadow palette.

Øyeskygge- palettet var veldig fint, med 11 skimrige skygger og 1 matt. Prøvde noen av dem så vidt på huden, og de virka dessverre ikke veldig pigmentert, men blir sikkert langt bedre med primer under. Blir i alle fall spennende å prøve. Når det gjelder contour- palettet er jeg litt usikker på om den mørke passer meg. Kler ikke for mørke konturer da huden min er så lys, men får det sikkert til å funke på et vis.


• Sminkefjerner fra Lancome: Uten olje og for sensitiv hud. Har hørt at det skal være en av de beste der ute akkurat nå, er visst en bestselger. Jeg trengte ny, siden jeg ikke tåler den jeg hadde. 
• Smashbox Photo finish Primer water. Kan brukes både under og over sminken, for at den skal holde bedre. Ville ha ny sånn og, fordi den jeg har blir huden ofte irritert av. Både den og sminkefjerneren jeg hadde var billig- greier fra Vita, som jeg kjøpte da jeg hadde veldig dårlig råd. 





• Urban Decay: All Nighter Waterproof Longwear Liquid foundation. Denne har jeg hatt lyst på en stund, og prøvde ved flere anledninger å få tak i den, men på de nettstedene jeg fant den var det umulig å få tilsendt til Norge. Antakelig fordi den ikke er/var lansert i Norge enda, vet ikke om den er det nå. Men så vidt jeg har skjønt er det bare Kicks som fører UD- produkter i Norge i det hele tatt, men har ikke sett mye av det der. Så jeg bestilte denne fra Ebay, og hadde flaks med en som var villig til å sende til Norge til tross for at hun normalt ikke gjør det. Yeey. Og ikke minst så er den jo en ekte skjønnhet i tillegg! Bare se på den - Preeetty! Gleder meg til å prøve.





• Makeup Revolution I heart Chocolate- palette. Hørte om dette palettet for noen år siden, og har hatt lyst på det siden, men så har det blitt glemt bort til nå. Ettersom hva jeg har skjønt så er dette en kopi av sjokoladepalettene til Too Faced. Har ikke prøvd de, så jeg vet ikke hvordan de er i forskjell utenom sammenligningsvideoene jeg har sett på youtube - som ut fra de virker ganske like alt i alt. Jeg personlig ville heller ha denne, da jeg syns forpakningen er så mye finere enn Too faced sine - som jeg til forskjell syns minner om barnesminke ut fra utseendet. Eneste er at Too faced sine skal lukte mer sjokolade enn dette gjør, men det er ikke så viktig. Dette er i alle fall et kjempefint palette med 16 skygger. Både skimrige og matte. Gleder meg veldig til å prøve!

Skal ikke se bort fra at jeg lager en sminkelook i morgen med noen av disse produktene :) Kanskje jeg også tar meg tiden til å gå gjennom å kaste litt sminke som er gammelt og ikke blir brukt lenger. Er på høy tid!

20. sep. 2016

Yesterdays look: Complimentary

Gikk for grønne toner i makeupen i går, noe jeg vanligvis ikke bruker noe særlig - men hadde grønne negler, som jeg ville matche på et eller annet vis. Bruker vanligvis ikke grønne toner i og med at jeg har grønne øyne, så det fremhever ikke fargen min, men gjorde heldigvis opp for det med de rødbrune leppene. Syns i alle fall fargene var veldig fine sammen, og de røde leppene fremhevet øyefargen min :) Hva skulle man gjort uten komplimentærfarger? :D





Her kreppa jeg en seksjon på toppen av hodet og fletta det, og satte resten opp i hestehale, som jeg lagde litt bølger i med rettetang.

Productlist:

Base:

Kicks mattifying primer
Bobbi Brown skin foundation stick - Alabaster
Glominerals pressed base - Natural fair og Beige medium
Glominerals globlush - Innocent
Anastasia Glowkit gleam - Hard Candy og Starburst

Eyes:

Makeup Mekka eyesshadow magnet
Glominerals eyeshadow magazine - Rain forest og Fern
Colourpop super shock shadow - Hustle
Glominerals precision eye pencil - Brown
Makeup Mekka the brow wow pencil - Light brown
bareMinerals Lash domination volumizing mascara - Intense black

Lips:

Makeup Mekka liplock primer
Makeup Mekka waterproof ultimate contour lip liner - Shots
Makeup Mekka lipstick wheel - Trend Fever: Acoustic

18. sep. 2016

Yesterdays look: Krabbefest

Hadde en ganske uvanlig, men likevel helt fin lørdag i går. Var nemlig på krabbefest med Patrik og kollegaene hans. Har aldri vært på krabbefest, og aldri med kollegaene hans, så det var spesielt, men det var en helt grei gjeng å være med, selvom det for meg er litt slitsomt å møte så mange nye mennesker på en gang pga angsten jeg sliter med. Men det er i alle fall en måte å prøve og overvinne det på.

Alle koste seg med reke og krabbe og det som var, mens jeg bare spiste salat og brød. Skalldyr klarer jeg rett og slett ikke. Ikke pga smaken, men bare sånn som det ser ut, ser kvalmt ut. Krabbe smakte jeg så vidt på i går for første gang, men jeg sto over likevel.

Uansett - sminket meg og ordnet håret ganske raskt i den sammenhengen og her er looken jeg endte opp med.







Det var forresten hatte- tema på festen, så alle kom med all slags mulig hodeplagg. Også fikk jeg testet ut kreppetanga såvidt i går. Rettet først ut hele håret, og deretter kreppa noen små passèer rundtom for å lage litt effekter. Funket veldig bra!
Fikk også testet øyeskyggen fra colourpop som er den mørkeste skyggen i globalen :)

Productlist:

Base:

Kicks mattifyring primer
Bobbi Brown skin foundation stick - Alabaster
Glominerals pressed base - Natural fair og Beige medium
Glominerals globlush - Rosebud
Anastasia Glowkit gleam - Hard candy, Starburst og Crushed pearl

Eyes:

Makeup Mekka eyeshadow magnet
Glominerals eye shadow magazine - Fern, Mink og Sandstone
Colourpop super shock shadow - Hustle
Glominerals precision eye pencil - Brown
bareMinerals lash domination volumizing mascara - Intense black
Makeup Mekka the brow wow pencil - Light brown

Lips:

Makeup Mekka liplock primer
Viva la diva lipstick - Kharma

Til slutt tenkte jeg bare å dele noen videosnaps fra kvelden i går :)


16. sep. 2016

Kreppetang og Colourpop produkter

Fikk to pakker i posten i dag, en fra Ebay og en fra Colourpop.

Det fra Ebay var en kreppetang. Har hatt lyst på det lenge nå, så da jeg kom på det var det rett inn på Ebay å søke. Det fantes så og si ingenting av det, tydeligvis veldig vanskelig å få tak i om dagen. Det lille jeg fant så veldig dårlig ut og det andre hadde feil kontakt. Heldigvis fant jeg en som jeg kunne velge hva slags kontakt jeg skulle ha, og den ser veldig bra ut. Gleder meg til å prøve den til uken!
Kreppa håret mitt på skolen en dag da vi skulle ha en framføring om 80- tallet, og oppdaga at det var et must for meg da jeg fletta håret etterpå. Vanligvis liker jeg ikke flette håret mitt, da de blir så tynne, men når jeg kreppa det i forkant så ble den tjukk og fin! 





Kjekt også at man kan stille temperatur på den selv. Det visste jeg ikke da jeg kjøpte den. 
Også fikk jeg faktisk med en liten supersøt gave :)


Hihi, jeg syns den var så søt! ^^ Så nå henger den på nøkkelknippet mitt. 

Den andre pakken fra Colourpop har jeg venta på ei stund. På over 10 dager skjedde det ingen oppdateringer på posten da jeg prøvde å spore pakken, så skjønte ikke hva som foregikk, helt til den var i Lørenskog her om dagen omsider. Uansett, dette er et par produkter jeg fant på tilbud på siden deres dagen etter jeg hadde bestilt den første pakken. 



Ultra matte lip i fargen Jellies og en øyeskygge i fargen Hustle. 



Syns begge hadde veldig fine farger. Gleder meg til å prøve øyeskyggen ordentlig. Lipglossen var litt vanskelig å legge fint, men med litt øvelse (og skulle gjerne hatt en passende lipliner), så går det sikkert fint. 

Makeup look: Smokey with a twist


En makeuplook jeg lagde ganske raskt i kveld. Her har jeg også krølla håret med en annen metode uten å bruke varme. Tenkte jeg kan vise den senere! :)





Productlist

Base:

Bobby Brown skin foundation stick - Alabaster
Glominerals pressed base - Cocoa medium og Cocoa dark
Glominerals globlush - Bellini
Anastia Glowkit gleam - Crushed pearl
Glominerals precision eye pencil - Brown (falske fregner)

Eyes:

Makeup Mekka eyeshadow magnet primer
Glominerals eyeshadow magazine - Kona og Sable
Make Up Store mixing liquid
+ Rød øyeskygge fra et navnløst palett og navnløs hvit liquid eyeliner.

Lips:

Glominerals protective liquid foundation - Natural fair
Makeup Mekka waterproof ultimate contour lip liner - Disco Barbie
Make Up Store mixing liquid