28. mai 2016

Gatebil 2016: Bilder og film

God kveld!

Føler jeg har vært på reisefot nesten uten stopp i 3 uker. 1 Mai reiste jeg nordover, dagen etter vi kom hjem derfra var vi på overnattingsbesøk fredag til lørdag. Samme lørdagskvelden reiste vi mot Toten, og helgen etterpå var det tid for Gatebil!

Vi kom hjem fra Gatebil sent søndag kveld, og nå har jeg omsider fått ordna litt bilder og en film fra det hele. Har igrunn ikke så veldig mye å si om selve opplevelsen, men det ER en opplevelse man burde få med seg minst èn gang i livet :) En ting som skilte seg ut fra i fjor var at det ble spilt konserter.. Er usikker på om det var det i fjor, men jeg fikk det i alle fall ikke med meg! På fredag var det altså Plumbo som spilte, og lørdag var det Katastrofe. Videre lar jeg bare filmen og bildene tale for seg selv. Bildene er lagt ut i tilfeldig rekkefølge.


Denne karen var en vi traff som var naboen vår på campingen - fra Harstad! Staselig!



Et par bilder fra da Plumbo spilte! 









Også noen bilder fra da Katastrofe spilte!








Filmen ble ganske lang denne gang, men håper den er litt interessant å se! Er i alle fall en del utav konsertene i den, så er nok det som opptar mye av tiden. 

18. mai 2016

17. Mai - fyrverkeriet

Da er en vellykket 17. Mai- feiring over denne gangen og, med en kanon avslutning på Raufoss med fyrverkeri. Tror fyverkeriet der i år var en av de bedre jeg har sett de noen gang har hatt. Til tross for at de lovte det beste i fjor pga jubileumet, men det hendte noe uforventet, så da ble det ikke like bra som folk forventet likevel..

Anywhooo.. Jeg filma med telefon samtidig som jeg tok bilder med systemkamera. Er veldig fornøyd med bildene denne gangen, uredigerte bilder! Det første er min personlige favoritt.







Veldig synd dette ble kutta... :/

17. mai 2016

Grunnlovsdagen

God kveld, og gratulerer med dagen, alle nordmenn!

Har igrunn ikke gjort så mye utav denne dagen, jeg for min del, i og med at jeg er ikke den mest entusiastiske personen for 17. Mai. Har vel vært det en gang som barn, men det tok slutt for noen år siden..
Har dog vært hos Nathalie og Frank å spist grillmat og kaker. Veldig koselig :)

Her er noen få raske bilder av meg, Sondre og Alexander.

Har nå fått stramma opp tråene litt på toppen, førbilder av den her, den ble i alle fall langt bedre.


Gjorde også en testfrisyre på Nathalie mens jeg var der i dag, fordi jeg skal ordne hår og sminke på henne til bryllupsdagen hennes i sommer. Ble ikke helt slik vi hadde tenkt, men fant i alle fall ut sånn ca hvordan vi skal gjøre det, og hva som må gjøres annerledes enn hva vi gjorde i dag. Dette er en type flette jeg ikke har prøvd ordentlig før.

Ble bilder av dårlig kvalitet grunnet dårlig innsats i dag må jeg ærlig si, men slik blir det iblant.

Dagen er ikke helt over for meg enda da, skal en tur ned til Raufoss i 23- tiden å se fyrvekeriet, som de har årlig der. Får jeg noen gode bilder fra det kommer det et innlegg senere med det.

Ha en fin kveld videre!

12. mai 2016

Makeup look; Heaven & Oceans

Denne looken er ganske random, dvs har stortsett bare improvisert gjennom hele. Kunne nok blitt bedre, men syns den ble helt ok.






Dagens outfit // Siste pakker fra Wish

Tenkte jeg bare sku legge ut de siste tinga jeg har fått fra wish. Var en "treningsdress" som kom for et par dager siden, også en topp som kom for omtrent 2 uker siden.

Her er også dagens outfit i samme slengen, for de som er interessert i sånt... :P  


Denne toppen syns jeg var veldig kul, men den er ikke helt som forventet.. Tråene rundt omkring skulle vært litt strammere, slik at de sitter mer inntil, men det er noe jeg lurer på om jeg skal prøve å fikse selv etterhvert.



Også denne dressen syns jeg var veldig stilig, men jeg kunne godt bestilt den i en størrelse større. Får den på, men er litt trang over hoftene, ellers er den grei. Tynt stoff..

Hvis noen er interessert i linker, så er det bare å spørre!

Har også ordnet en sminkelook i dag, som jeg blir å legge ut i løpet av kvelden! :)

11. mai 2016

To the North and back - Bildedryss

God dag!
Sola skinner og det er en vakker dag. Ingen grunn til å ikke nyte den..

Vi er nå endelig tilbake igjen hjemme etter en lang uke nordover og tilbake. Kom tilbake i går kveld, og det første vi gjorde var å grille ute i kveldssolen! Var veldig godt å komme hjem til dusj og egen seng. Her kommer i alle fall en del bilder fra turen, også noen snaps jeg tok. Bildene er lagt i sånn ca rekkefølgen de er tatt.










Dette starta med sånn to rein som gikk over veien i det vi kom, så ble vi stående der til hele hurven var passert... 



Trur nå forresten ikke den farta stemte helt.. 




Gikk en tur ut dagen vi kom. Jeg har ikke vært på mange uteplassene i Tromsø tidligere. Denne kvelden var vi en tur på Blårock, No.24 og Jernbanestasjon. Patrik ville sjekke ut sistnevnte, og likte den tydeligvis. 


Disse er tatt dagen før vi reiste. Tok nesten ingen bilder de andre dagene vi var i Tromsø, selvom vi var der fra 4-7 Mai. Fredagen ble vi altså å tråkke rundt i Sentrum, så endte vi opp her og tok en liten pause med Daim- milkshake fra SweetHeart ^^


Etterpå gikk vi på Peppes og spiste mat før vi gikk på kino. 




Tok en tur ut etter kinoen også, før vi tok kvelden. Denne dagen var vi kun innom O'learys og Bardus.  













Tenk at vi har så vakre steder i Norge. Sjøen er en av de tingene jeg liker best med naturen, men samtidig også frykter. På disse bildene er fargene urørt, grønn/blå sjø <3 p="">

Vi kjøpte noen ting på en suvenir- butikk i Tromsø.

En kjøleskapsmagnet med 3D- effekt.


Også kjøpte jeg en fin kopp. Har lenge hatt lyst på en kopp med litt spesielt design, istede for bare en kjedelig ensfarga en. Derfor ble det denne. Når jeg ikke kan bo i Nord-Norge, så tar jeg i alle fall med meg litt av det hjem til Bergen.

Var også å henta noen gamle skatter jeg hadde liggende i Grunnfjord. En eske + en pose med andre småting. Mesteparten av dagen i dag har altså gått til å sortere ut av esken og poser. Fant ting jeg hadde glemt at jeg eier. Dog - disse vingene husket jeg, var en av de viktige tingene jeg ville ha. De kjøpte jeg på Panduro for omkring 2 år siden, som bare har blitt liggende igjen siden. Hadde tenkt å bruke de til noe fotografering. Det synes ikke på bildet, men de er i størrelsen til å på ryggen.