30. juli 2015

Challenge day 30: Mobilen din

Dette har jeg nevnt et par ganger før, men mobilen min er en Xperia Z, i fargen lilla. Den VAR i alle fall lilla.. Nå er den igrunn litt av hvert (mer om det lenger ned).

 Har hatt den i ca 1,5 år, og har vært veldig fornøyd med den. Etter å ha eid den i 2 måneder ble den litt knust, bak. Jeg var på besøk hos min søster, og hadde gått fra telefonen på et bord i gangen, mens jeg skifta klær. Var borte i et par minutter, og den lå faktisk på samme sted da jeg kom tilbake, men jeg ble sjokkert og skjønte ikke hvorfor den plutselig var knust. Tanteungen min, Nathaniel (var på dette punktet rundt 1,5 år gammel, tror jeg) hadde vært å henta den og antakelig klart å miste den, og deretter levert den til moren sin, som la den tilbake der den i utgangspunktet lå.



Jeg gikk til Nathaniel etterpå og viste hva han hadde gjort, og han fikk beskjed fra sin "far" om å be om unnskyldning. Da strøk han over telefonen og sa noe utydelig (som betydde unnskyld). Klarte jo ikke være sint på han da .. :P

Ikke nok med det, så ble den enda mer knust for ca 1 måned siden. Da hadde jeg klart å legge den fra meg på bagasjelokket på bilen, mens jeg henta noen ting ut fra bilen. Patrik lånte da bilen min for å hente en nøkkel, og etterpå fant jeg ikke telefonen min igjen. Dette var samme dagen vi flytta inn i ny leilighet, og vi hadde bært ting inn i sikkert over èn time uten at jeg tenkte over at telefon var borte. Deretter leita jeg etter den i halvtime- time uten å finne den. En kompis av Patrik (og flyttehjelp) begynte å gå og se etter den, uten at jeg visste det. Han hadde funnet den midt i ett kryss nedi her. Den har altså falt av bilen midt i krysset og knust.. Er jo bare flaks at ingen hadde rukket å kjøre over den i mellomtiden, da ville fronten antakelig og vært knust.



Så, med dette tragiske innlegget er mine 30 dager endelig over. Har brukt langt mer tid enn 30 dager på dette, skal sies.. Har ikke gjort dette daglig. 



29. juli 2015

Challenge day 29: En sang du virkelig er lei

Denne var kinda tricky.. Er egentlig ganske lei en del sanger, men ikke SÅ lei at jeg blir helt tullete av å høre på den.

Tror faktisk dessverre det nærmeste jeg kommer her er enten:

Save the World - Swedish House Mafia (noe som er veldig synd, men den er igrunn ganske catchy)..



Eller

Crazy Something Normal - Donkeyboy

23. juli 2015

Challenge day 28: Et bilde av deg da du var liten

Legger ut fler enn bare ett, for jeg har haugevis av slike.

Fra sykehuset der jeg ble født. Bittelille meg i barnesenga.











Dette er fra min bestemors bursdagsfeiring en gang, der jeg underholdt med dans.



Photoshoot; Matching colours

Her kommer noen bilder fra en photoshoot jeg, Viveka og Henriette hadde for omkring 2 måneder siden. Jeg har bare vært treig å gjort noe med de, og simpelten glemt de litt bort...

Vi skulle egentlig ta bilder av alle tre sammen, derfor hadde vi matchende sminke, Viveka og Henriette blått fargetema, mens jeg var svart og rosa/lilla. Jeg sto for sminkingen på alle tre.

Legger ikke ut så mange bilder, for jeg syns ikke det ble så innmari mange bra. Var jo øseregn den dagen og, så var litt vanskelig. Var så vidt kamera mitt fungerte etterpå...  Bildet jeg legger ut av Viveka og Henriette er hovedsakelig for å vise sminken, men var jo en av de bedre bildene av dem.







22. juli 2015

Challenge day 27: En ferie du vil på igjen

Har jo igrunn ikke vært på så veldig mange minneverdige ferier, egentlig. Har jo stortsett vært i Norge. De to mest minneverdige er jo den ene gangen jeg var på Kreta sammen med klassen, og utenom det så er det det ene året jeg var i Nord-Norge (hvor jeg ferierte mange ganger i min barndom). Er dessverre få av de jeg husker, men den ene husker jeg veldig godt.

Så måtte jeg absolutt valgt èn av de jeg ville dratt på igjen ville det vel egentlig blitt Nord-Norge turen i 2004. Da var jeg 11-12 år, og etter min mening var det min beste alder :P Er i alle fall en av mine beste ferieminner noen gang, uten at jeg skal gidde å gå for mye inn på det. Blir rett og slett for mye..  Og har ikke mange bildene fra det heller, men her er noen av de jeg fant.






Slenger med noen bilder fra Kreta- turen også i samme slengen, siden jeg nevnte den!


Hotellet 

Utsikten fra hotellet





Skal og nevne det at jeg gjerne skulle dratt på en slik ferie igjen og, definitivt. Har veldig lyst å dra en tur med min bedre halvdel, når man en gang får råd til det :) 

11. juli 2015

Musikkvideo: Heroes

Her er den ferdige musikkvideoen jeg for noen dager siden laget innlegg om med screenshots og bakom filmen- video.

Det er altså sangen Heroes med Måns Zelmerlöv.

Har igrunn ikke jobbet så lenge med denne. Vi prøvde å gjøre det enklest og raskest mulig mye av det for å få gjort det mens Viveka var på besøk hos meg fra Onsdag- Søndag forrige uke. Vi startet å filme torsdag og ble ferdig på lørdagen tror jeg. Redigeringen gikk og veldig fort. Jeg fikk startet å putte inn noen klipp her og der som vi visste skulle være der (som var sånn 20-30%) resten gjorde vi sammen i går.

Sminken i filmen har jeg ordnet på oss begge, og hornene lagde vi også selv. Var egentlig ganske gøy å lage, men malinga (som ble påstått skulle være vannfast) begynte å falne i regnet..

Her er i alle fall ferdig resultat!


Negledesign: Negative Space

Dette er en type manikyr som kalles Negative Space, som går ut på et område som ikke er lakkert. Syns det er ganske stilig. Prøvde egentlig på to type manikyrer på samme gang, men den andre syntes ikke like bra, så skal prøve igjen en annen gang. Den andre kalles i alle fall Louboutin, som går ut på å lakke også undersiden av neglene. Når jeg google det så finner jeg stortsett bare svart og rød- kombinasjonen, men kan jo være spennende å prøve andre farger også!


De rød lakkene jeg har dekker ikke ordentlig, så det synes ikke så godt pga det svarte oppå som skinner gjennom.

9. juli 2015

Innflyttet i ny leilighet

Har vært litt lite blogging de siste ukene. Grunnen til det er fordi jeg har vært meget opptatt med flytting. 2-3 dager etter vi kom fra ferie så måtte man hive seg i pakking. Kunne flytte inn nesten ei uke tidligere enn antatt, fikk veldig kort varsel om det så ble pakking fra onsdag-fredag i slutten av Juni og brukte hele fredagskveld- og natt på pakking inn i bil og frakt og å bære inn.

Deretter var det å pakke ut som tok tid, og fikk internett for ca ei uke sida.

Er jo litt trist, siden vi likte oss veldig godt i den forrige leiligheten, begge to. Var stille og fredelig. Likte beliggenheten, og leiligheten var veldig koselig, pluss at det var utrolig likanes huseiere.

Men for all del, trives fint i denne leiligheten og. Syns den er fin og ganske romslig, men har beliggenhet i et helt annet type strøk med mange naboer, hvor mange er familier med unger. Så er det greit å bo litt nærmere byen, siden jeg skal begynne skole der om ei måneds tid.

Her er i alle fall noen bilder av leiligheten. Har også en bod og et vaskerom som ikke er avbildet.

Gang




Stue

Stolene skal forøvrig ikke stå sånn til vanlig..


Kjøkken



Bad




Soverom


Gjesterom


Gjesterommet ser forsåvidt ikke ut enda.. Er ikke kommet helt på plass der. Foreløpig ser det slik ut fordi jeg holder på male sminkebordet mitt, som jeg begynte med i dag. Når det er gjort ferdig skal jeg få orden på det rommet og ta bilder av hvordan sminkehjørnet mitt blir seende ut.

Ute- areale

Veldig kjekt med stort og fint ute- areale i det minste. Det er en ting vi manglet i den forrige leiligheten. Skaffet oss til og med grill og utemøbler pga det, så har vært mye grilling med godt selskap i det siste!