29. apr. 2014

Negldesign: April; Game of Thrones

Her er det andre negldesignet for April måned, som jeg lagde for ca en uke siden. Dette lagde jeg i sammenheng med Game of Thrones - The Exhibition som er i Oslo nå mellom 26-30 April.

Den var staselig å være der altså, men forteller mer om det senere, og legger ut noen bilder fra dagen. Som vanlig meg, så kan det ta litt tid, siden jeg allerede har ganske mange ting pågående på en og samme gang...

Her er i alle fall neglene mine nå, som jeg forøvrig også ville ha til å matche med den nye kule tightsen min!




14. apr. 2014

Negldesign: April; God påske!

Jeg synes jeg har vært ganske flink til nå å lage disse 'månedens negler', som jeg har tenkt å gjøre hele året. Har i alle fall gjort det hver måned til nå. Denne måneden skal jeg prøve å få til to, fordi denne måneden vil det foregå to ting (i alle fall for min del).

Det første negl- designet laget jeg i går, og det er PÅSKE- negler! :)

Påskeharen :)

Dette skal forestille en fjær, kanskje ikke så enkelt å se... 

Fant ut i ettertid at det kanskje ville vært bedre å bare male på et egg her, istede for tre... 

Men ellers er jeg ganske fornøyd med disse.

De neste neglene denne måneden skal jeg ikke avsløre enda, men det kommer om ikke lenge! 

13. apr. 2014

Rose- kake

Her er en kake jeg laget for litt over en uke siden, som en liten oppmerksomhet til en dames bursdag. Fikk lyst å prøve meg på en type rose-kake, men rosene ble ikke helt vellykket (må øve mer), men sånn helhetlig er jeg ganske fornøyd med den.

Det er sukkerbunn (2 stk, en vanlig og en rosa) med jordbær-krem som fyll, rosepynten laget med smørkrem. Ergo, toppingen var veeeldig søt pga alt meliset.. Den er i tillegg pyntet med hvite perler og spiselig glitter. Skikkelig jente- kake :)


Et filmklipp av den, så man faktisk ser at den glitrer. Klippet er med hensikt i dårlig kvalitet, gadd rett og slett ikke legge noe i det, så det er filmet med mobil OG deretter filmet på mac- skjermen min før opplasting. Er filen stor tar det så lang tid å laste opp video, så gadd ikke denne gangen... 

- Og nei, er ikke et fly som tar av ... :P