25. nov. 2013

Napkin- lace- nails

Fikk lyst til å prøve dette for et par uker siden, and i finally did i dag.. 




Her har jeg simpelten limt på biter av en serviett... Så enkelt som dette:

1. Legg på et lag top coat. Legg på serviett-biten (trenger ikke passe neglen din enda, så lenge den bare er større) på. Hold den litt nede så den fester seg og la det tørke litt.
2. Klipp bort overflødig serviett, før du deretter bruker en neglfil og filer bort overflødig serviett rundt, så den blir tilpasset neglen.
3. Legg på et et lag top coat over og la tørke.

DONE :)

Jeg vurderte å legge på noen hvite prikker eller noe lignende her og der, men gadd ikke... 

Her er serviettene jeg brukte:
Kjøpt på Nille.


Hva syns du?

- Jaqalynn

20. nov. 2013

Photoshoot: Familie

Hadde en photoshoot lørdag den 26 Oktober. Det var en familie som ville ha studiobilder, og siden jeg ikke har noe ordentlig studio så måtte vi lage til et.

Her er noen av de redigerte bildene:




Ble veldig fornøyd med det første og siste bildet, og generelt også ganske fornøyd med mange av de andre. Bildene som er lagt ut er ikke i full oppløsning!

Så her så studioet ut..



Hva syns du?

- Jaqalynn


16. nov. 2013

Tilda- Ballerina dukke

Hei!

Tenkte bare jeg skulle vise en dukke jeg har sydd ganske nylig. Sydde den vel en gang mellom September-Oktober. De fleste har vel hørt om og sett slike Tilda- dukker? Jeg fikk et kit til en Tilda- dukke jeg kunne sy i fjor jul, men jeg likte den ikke så jeg sydde den aldri. Har generelt aldri likt de dukkene der. Samme jul så sa jeg; "Hvis jeg noen gang skulle lagd en sånn dukke, så skulle hun vært en ballerina".. I September fikk jeg se i en bok med slike Tilda- dukker, og der var det oppskrift på en Ballerina.

Da jeg endelig fant det for godt, så begynte jeg å sy den med noe av det stoffet jeg fikk i det kitet, og her er resultatet mitt! (Jeg har ikke fulgt oppskriften fra punkt til prikke...)


Er ganske fornøyd med den :)
Skal sy flere slike etterhvert. Har såvidt begynt på en til, men har ikke hatt så mye tid til den.

Her er forresten den boka jeg bruke:



Hva syns du?

- Jaqalynn