30. mai 2013

Makeup: Game of Thrones

De fleste har antakelig hørt om Game of Thrones, men det betyr ikke at alle har sett serien eller lest bøkene. Jeg selv har ikke lest bøkene (leser ikke bøker i det hele tatt..), og begynte ikke å se serien før Februar eller Mars i år. Til min forbauselse er den jo ganske god, selv om det er mye i den jeg ikke helt får med meg eller forstår.

Game of Thrones theme song - som er en ufattelig god sang. Hørte den i en remix i fjor sommer uten å vite hvor den var fra og likte den allerede da.


Dette prosjektet bestemte jeg meg for å gjøre tidlig i April, hender bare jeg er sen å sette i gang med ting. Den første skissen tegnet jeg den 8. April.
De første bildene til hver look er inspirasjonsbilder hentet fra google.

House Stark:

House Targaryen:

House Lannister:

House Baratheon:

Det var det.. Jeg kan si det at jeg er minst fornøyd med House Lannister- looken, men jeg syns også at det var den vanskeligste å finne på noe med. Den jeg er mest fornøyd med er Baratheon- looken!

Som avslutning: Lannister-sangen.


Jeg liker dog denne instrumentale bedre:


Har du sett GOT?
Hva syns du?

- Lynn Helen

28. mai 2013

Foto; Tjeld



Jeg har ikke akkurat en linse som egner seg for fugle-fotografering, men men... En vakker dag...

- Lynn Helen

21. mai 2013

Årets første grilling!

Her er bilder fra gårdagens utflukt.. Årets første grilling, og første grilling sammen med Hallvard noengang. Vi satt i fjæra med duften av nyopptent engangsgrill i nesa, lyden av bølgene som slo i mot stein, blandet med koselig musikk i bitteliten høytaler.. for ikke å snakke om smaken av brus :)


Vi grilla koteletter, maiskolber, kyllingvinger og ytrefilèt av svin.


 Skjell som jager kråka! :P

Hva syns du?

- Lynn Helen

20. mai 2013

Fotoferd

God mandags- kveld!
Lørdag forrige helg, rundt klokken halv ett- ett om natten, fant jeg og Hallvard plutselig ut at vi skulle gå oss en tur. Vi gikk ganske langt bortigjenna her hvor vi bor, bort til en bru på Håkøy. Jeg hadde aldri vært der før, og vi tok så klart noen bilder på vår ferd.



De to øverste bildene har jeg tatt, og de to nederste har Hallvard tatt :)

Og til slutt bare en meningsløs GIF...

Kommer muligens flere bilder på bloggen i kveld fra dagens utflukt.

Hva syns du?

- Lynn Helen

17. mai 2013

Bildedryss: 17. Mai



Da var enda en 17. Mai vel overstått! Dette er faktisk første året jeg har opplevd 17. Mai i Tromsø... Det var mye folk, vanskelig å komme seg fram i mengden. Men, været var eksemplarisk! Var vel rundt 18 grader, nesten ingen vind og det var deilig. Lenge siden det har vært slik varme her. Vanligvis trenger jeg alltid ekstra klær på meg fordi jeg fryser lett, men i dag trengte jeg ikke det, selvom jeg hadde på meg tynn kjole med åpen rygg.

Etter å ha vært en tur i byen, var vi på Vågnes hos onkelen til Hallvard hvor en stor del av familien hans var på besøk, hvor vi fikk lapskaus og deretter kaker. Jeg brakte med med 17. Mai muffins som jeg bakte :)


Dette var første gangen jeg dekorerte muffins ordentlig og de ser jo ikke så aller verst ut, egentlig.. Eller hva syns du? De var ganske gode også.



Traff jaggu også på noen kjentfolk...

Meg med onkel Knut og tante Hanne :)


Så har vi også søte lille Marie, søskenbarnet til Hallvard. 

Jeg dekorerte forresten også neglene for denne begivenheten, og jeg er ganske fornøyd med resultatet. 


Hva syns du?
Har du hatt en fin feiring?

- Lynn Helen


12. mai 2013

Foto; Sommer

Her er noen bilder jeg har tatt de siste dagene. Dvs, torsdag og fredag. Det vil antakelig også komme noen bilder fra i går natt.. Vi gikk oss nemlig en tur sånn klokka ett om natta og da ble det litt fotografering.

Men først.. bilder fra torsdag 9. Mai


De to første bildene er HDR (high dynamic range), har noen flere HDR- bilder som jeg har lagt ut tidligere HER.


Det siste bildet er tatt ut mot Kattfjord, tror jeg.. Har hørt om stedet, men aldri vært der. 

Her er også noen bilder fra fredag da jeg var i Bukta. 

Hva syns du?

- Lynn Helen