31. jan. 2010

Dirty Viveka...



Denne sofaen ser kanskje ren og fin ut, men Viveka... Håhåhå! Ja, Viveka, du vet ikke hva hun faktisk har gjort i den. Hun bruker å sitte der, med et hardt grep om en lang og brei ting. Faktisk så stor og fyldig at hun knapt får plass til den i munnen, og det er jo igrunn ganske trist fordi det er jo dit den skal! Den har fyll inni seg, og man vet aldri når det kan komme ut, når det er Viveka det er snakk om som har den i hånden. Hun liker den veldig godt, men strever fortsatt med å klare å ha den i munnen uten å kunne søle ut sofaen. Så det går ikke. Hun søler ut sofaen :( Bare se lenger ned:




















MASSE SALAT FRA LANDGANGEN HENNES! LILLE GRISEUNGE VIVEKA! xD

Men nå over til noe annet, ganske så random...



Ja, måtte jo blogge "I am so blogging this"- t-skjorta til Viveka xD
Det var egentlig den lille random tingen :P

Nå kan jeg kanskje fortsette å fortelle hva vi har gjort i dag! ^^

Vi har vært borte på min gamle ungdomsskole, der hvor jeg gikk. Veldig koselig skole. Fikk låne nøkler hos den gamle læreren min, som er en skikkelig koselig og komisk person :P Så gikk vi bort i gymbygget, ned i garderobene og utforsket. Connie og Viveka skal lage film der, og fylle opp guttedusjene i garderobene, så de måtte teste ut å tette igjen sluket med plastfolie, teip og plastelina faktisk, som så ut som dette...







(Syns det siste bildet var et ganske kult bilde). Klikk på bildene for å se større!
Men det der funket i alle fall flott! Ønsker dem lykke til på filminnspillingen.

Ellers, mens vi var der danset jeg i gymsalen der, og prøvde ut litt nye ting, som jeg har tenkt ut i hodet mitt, som å slå hjul og lande i spagat, som jeg ikke hadde gjort før, eller i det hele tatt tenkt på, men fikk det bra til, så det flettet jeg inn i dansen min til ukm.

Etterpå havnet vi i svømmehallen, der var det godt og varmt ^^ Så satte oss på kanten med beina i vannet, jeg og Viveka, så fikk vi lyst til å bade. Så jeg gikk uti vannet med bare bukse og bh på opp til hoftene. Det var skikkelig godt og gøy :P


Så tok jeg på meg drakten min og sminket meg litt overdrevent, for vi skulle ta bilder, men så gjorde vi plutselig ikke det, men så filmet Viveka meg mens jeg danset hele dansen min til UKM :) Men da var jeg allerede så sliten for jeg følte meg utmattet allerede etter å ha dansa i gymsalen. Så jeg orket nesten ikke danse ordentlig, så feila med bakover-rullen min hele tiden etterpå så jeg slo hoftebeina og fikk strekk i låret i en spagat :/ Ikke godt!

Tror jeg skal ta det litt med ro vertfall til tirsdag eller onsdag med dansingen, med mindre jeg føler veldig for å danse :P

Ønsk meg lykke til UKM da, vær grei! :)
Ha en fin kveld/natt!

27. jan. 2010

Jeg har prøvd drakten!

Og jeg elsker den! <3
Sondre (lillebroren min) har tatt bilder av meg, og noen av dem var overraskende bra, til å være Sondre. (Han er vanligvis ikke noe flink når det kommer til kamerabruk!) Klikk på bildene for å se dem større!



Der ser du vertfall litt av hårpynten og smykket (btw en av de overraskende bra bildene!)








Hansken og det ene armbåndet :)



Sånn! Det var det siste bildet, av de beste Sondre hadde tatt, som jeg har redigert bare sånn små basics. Syns det ble bra bilder! :)
Her kommer det og en video der jeg danser med drakten på, faktisk! :) Måtte jo teste den ut!
Jeg dansa i stua hjemme, og det er dårlig plass der så jeg tørr ikke strekke meg ordentlig ut, for da kan jeg fort sparke borti ting og sånt, og det kan både gjøre vondt og ødelegge. Og etter bakover-rullen min ble jeg litt borte, og glemte meg, så det blei litt sløving akkurat der, og som jeg sa er det for dårlig plass til å strekke seg ut i tillegg. Men herregud det er gøy å danse, og drakten var så fin! :D
Gleder meg til UKM! ^^ Ca 3 uker til den nå. Gru-gleder meg. Men tror det kan bli gøy og spennende :)

Håper dere ser og kommenterer!



Ha en fin dag! :)

26. jan. 2010

Jeg har fått drakta!

Yay!
Der fikk jeg endelig, i posten i dag. Men den er hjemme i storfjord, mens jeg er i Tromsø. Jeg vil se den, og ikke minst prøve den! Jeg får ikke gjort det før fredag, hvis jeg da enda har penger til å komme meg hjem... Det burde vel fikses uansett.

Anyways... Mamma tok noen (dårlige) bilder og sendte meg.



Ja, lillebroren min ser fag ut her.. :P Ser for meg at mamma tvingte han til det.



Det er ikke lett å se hva som er hva her. Men den er fin uansett ^^
(Trykk på bildene for å se større)



Armbånd, smykke, hanske og hårpynt :)

Sånn, har du fått et lite innblikk ^^
Den skal se ut ca som dette, når jeg har den på! :)
Dette er bare photoshoppa, så det er nok ikke helt presis ;)
Og ikke fokuser på ansiktet/håret mitt, for det ser stygt ut der, men drakten! :P



Gleder meg til å prøve den! <3

Ha en fin dag videre :)

25. jan. 2010

Jeg fortjener ryddepokal!

Dette har sålangt vært en ryddig dag for meg... for å si det sånn. Jeg fortjener så ryddepokal!
Jeg dro hjem etter skolen, mens Viveka dro til byen, så var jeg der ca en time og ryddet og tok oppvasken sånn at det så litt bedre ut. Så drar jeg til Sondre og det første jeg ser når jeg kommer inn døra er...:




Og nå etter jeg har vært her i ca en og en halv time.. satte meg ned for rundt 15-20 min siden, og nå ser det sånn ut...:




... Fordi jeg fikk en enorm ryddemani!

Så det vil altså si, jeg rydda og vaska opp hjemme, og når jeg kommer hit er det samme smørja om igjen, selvom det var litt verre her enn hjemme :P

Sondre er ikke her før rundt ni-tiden eller noe :(

Ha en fin kveld :)

23. jan. 2010

Everyday fresh

I feel fresh!
Har fått to nye korsetter. Et svart (egentlig sånn undertøy-korsett-sak), men jeg bruker det over en t-skjorte og sånt forde og et rødt, fint med knyting bak med tyll-skjørt! Det kjøpte vi i sammenheng med neste filmen vi skal lage, hvor vi fikk støtte av Frifond. Og jeg har nytt hår :)





Det er det ene korsettet :)



Og det andret, rødet med tyll-skjørt <3 Det var skikkelig fint!



Og det nye håret mitt, som det ser ut nå :) Mørkbrunt med lyse striper i luggen :)

Jeg legger med en video i dette innlegget; og det viser altså hva jeg holdt på med forrige helg. Jeg skulle fått lasta opp videoen før, for faktisk ca en uke siden, men jeg har hatt problemer med å få exportert den til en videofil etter å ha redigert den litt. Men fikk det endelig til :) Så jeg trente så og si hele helgen, øvde meg på ting, og danset. Resultatet ble masse blåmerker og sår, pluss at jeg ble støl i hele kroppen, mest magen og ryggen.



Også fikk jeg til den bakover-rulle-saken forrige søndag (dagen etter forrige video ble filmet), og den neste filmen er fra i dag der jeg tar en bakover-rull :D
Jeg feila litt første gangen, sånn at jeg slo låra mine i landinga, så den andre gangen ble best, selvom den kunne blitt mye bedre ;D



Ha en fin dag videre! :)

13. jan. 2010

Et bilde sier mer enn tusen ord






Foto av en Lars Frøystein, som jeg hentet her: http://www.dansebilder.org/
Redigert av meg :) Visste ikke hvilket av dem jeg likte best, så derfor begge.


Og dette/disse bildene sier ikke så mye mer enn at jeg har ganske så dilla på photoshop, og Freestyle Discojazz-dans :D Jeg rett og slett digger det. Har dansa litt mer nå, enn det jeg vanligvis gjør, men det er fordi jeg fortsatt ordner dans til UKM i februar. Jeg dansa i gymmen i går på skolen, i en stor sal helt for meg selv. Jeg bare liker følelsen av å danse, bevegelsene, gode bevegelsene, elegante begevelsene (ikke det at mine er så knakanes elegant som det skulle vært, men de var det en gang da jeg gikk på dans), og følelsen jeg har etter å ha dansa. Gleder meg til å starte igjen. VIL IKKE SKOLE MER! Vil danse! Men det kan jeg ikke før jeg er ferdig med dette året, så jeg får flytta til Oslo, hvor de faktisk har sånn dans jeg vil holde på med!

Ha en fin dag! :)

1. jan. 2010

Godt nytt år!




I dag er det 1 Januar 2010. Første dagen i året. Lurer på hva året bringer, mest gleder eller mest sorger? Håper på det første såklart. I går spiste vi god mat; Ribbe, pinnekjøtt og noe mer jeg ikke husker hva heter, og litt forskjellig. Så fikk jeg årets siste bad, ute i stampen. Var ikke så høy temperatur som det burde ha vært når jeg gikk uti, men jaja. Etterpå gikk vi ut å så raketter og skøyt opp litt raketter. Jeg var fotograf i hele går. Tok masse bilder mens vi så raketter og etterpå når folk var ute i stampen igjen og drakk. De snakka bare bullshit. Vi hadde ganske mange gjester her i går. Også har jeg hatt faren min på besøk her i jula, han kom Lille julaften og dro i dag :( Det er jo fint han kommer å besøker av og til og vi besøker av og til for vi ser han bare sånn 2-3 ganger i året, siden han bor i Oslo. Men til sommeren flytter jeg kanskje med han, hvis jeg skal flytte nedover og følge drømmen min!
Kommer til å legge ut litt redigerte bilder etterhvert fra nyttårsaften.


Det står 2010 i fjellsiden med fakler :) Bruker å stå årstall hvert år. Så skøyt de opp raketter derfra. Du kan se en rakett rett over siste nullen ;)

Ha en flott 1 nyttårsdag videre! :)